Party Planners Inschrijffeesten overzicht

Zowel te boeken als open inschrijffeest & als besloten feest

Themafeesten

STAMPEI IN DE ABDIJ

Hét kloosterfeest is het themafeest voor brasnarren, vreetbuiken, zuiplappen en andere genieters. Onze nonnen ontvangen u met uw zotten op een zeer christelijke wijze voor een volledig verzorgde stampei in hun kloosterzaal.

Eenmaal gezeten aan dissen met uitzicht op hun kruizen, na het ontvangen van de zegen, gaat u met uw zotten tijdens het kloosterfeest kennismaken met het eens zo vreedzaam kloosterleven.

Bekijk dit themafeest

FOUTE SEVENTIES & EIGHTIES FEEST

Een onverslaanbare DJ (dis)Ko neemt u mee terug, tussen de gangen door, naar de zeventiger en tachtiger jaren. Al sinds de lagere school loopt Ko achter de feiten aan en hoopt nog steeds een zeer populaire entertainer te worden.

Helaas is Ko een beetje blijven hangen in de 70’er jaren en ziet elk optreden nog als een schoolfeest uit die tijd. aanschuiffeest het foute semi Seventies feest. Gelukkig is Rico altijd weer de redder in nood, door zijn weergaloze assistentie, tijdens het geklungel van z’n broer Ko.

Bekijk dit themafeest

VARIÉTÉ IN DE SLEURHUT VAN JOHN & GRÉ

Het is wederom tijd om weer eens ouderwets en ‘smakelijk’ te lachen, en wel met het eens beroemde, inmiddels uitgerangeerde zangduo, John en Gré; de ‘Talento’s’.

Tijdens dit themafeest heeft Gré het weer helemaal te pakken, er is geen houden meer aan, aldus John. Gré is onrustig en bruist weer van de energie, en ineens heeft ze het. Gré wil samen met haar man John eens een gezellig themafeest organiseren voor alle campinggasten.

Bekijk dit themafeest

SJAAKIES VETTE FAMILIE FUIF

Wat een narigheid, we gaan het weer eens proberen met onze bovenste beste neven Haagse Sjaakie en Henkie!!! We hebben veel goed te maken, herinnert u nog ons familiefeest van vijf jaar geleden?

Het familiefeest liep volledig uit de hand, en dat mag nu écht niet meer gebeuren…

Bekijk dit themafeest

BEJAARDENHUIS OP STELTEN

Wij nodigen u met uw gasten deze avond uit op het themafeest in de meest bizarre recreatiezaal van “Huize Pruimtabak”, waar onze eigen activiteitenbegeleider Max al sinds mensenheugenis met veel plezier de scepter zwaait. Hij weet als geen ander zijn “bewoners” altijd weer bijzonder te vermaken.

Onder het motto: ”een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”.

Bekijk dit themafeest

KANSLOOS SKIHUTFEEST

Henk, Ingrid en Peter heten u van harte welkom in hun prettig gestoorde skihut voor het enige kansloze hilarische skihutfeest op aard.

Henk, Ingrid en Peter genieten van het leven, houden van sfeer, gezelligheid, humor, een spelletje, lekker eten en drinken (all inclusive), een dansje en dit willen zij graag met u delen tijdens hun skihutfeest.

Bekijk dit themafeest