Oer Hollandse quizavond vol competitie

HELEMAAL HOLLAND QUIZ


U zoekt verbroedering met uw collega’s, vrienden of familie? Heeft u al eens gedacht aan onze spelshow Helemaal Holland Quiz?

U bent tijdens onze spelshow Helemaal Holland Quiz gegarandeerd van een Oer Hollandse en gezellige quizavond vol competitie, lachende gezichten, een tikkeltje teambuilding, spektakel, lekker eten, drinken en een dansje tussendoor.

Spelshow

Op iedere gewenste locatie

Drank all inclusive

Onbeperkt consumpties (inclusief buitenlands gedistilleerd).

Quiz

Middag- of avondvullend

Prijs op aanvraag

De prijs voor deze spelshow hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid
Party Planners Spelshow

SPELSHOW HELEMAAL HOLLAND QUIZ

De spelshow

Tijdens de spelshow Helemaal Holland Quiz wordt U hartelijk ontvangen door onze quizmaster Johnnie met z’n tricky (uit het circus ontsnapte) assistent Roberto. DJ Roy, zorgt voor een gezellig Hollands deuntje en leuke jingles en sluit af met gezellige dansmuziek.

Zij trakteren u op een komische interactieve dinershow met spelrondes tussen de gangen door.

Uw gezelschap wordt verdeeld in twee teams, het rood,wit,blauwe team en het oranje team, welke de strijd tegen elkaar aangaan.

De spelshow bestaat o.a. uit:

 • Voorstellen van de teams, met steeds wisselende kandidaten.
 • Spelronde met ludieke typisch Hollandse vragen met veel grappen en grollen, byzonder bekwaam en humoristisch gepresenteerd.
 • Spelronde met fungames en crazygames.
 • Grand finale met prijsuitreiking.

Uw kennis wordt getest en het succes is al bewezen. (incl. quizmaster Johnnie, assistent/acteur, Dj Roy + licht, geluid en benodigd spelmateriaal)

Reserveren

Algemene informatie

De spelshow Helemaal Holland Quiz is te reserveren als avondvullende besloten spelshow voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, tentfeest of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Uiteraard wordt deze quiz aangepast tijdens de EK of WK voetbal, Carnaval, Koningsdag, uw jubileum, politieke kwesties etc.

Prijs entertainmentpakket: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Besloten spelshow

Prijs besloten spelshow op vaste locaties of het entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag.

De prijs voor deze spelshow hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Sfeer impressie

Video Helemaal Holland Quiz

Ervaringen van Spelshow Helemaal Holland Quiz

Recensies

 • Het was keurig netjes geregeld door jullie, leuk jongens, professioneel gebracht.
  Bierton Zwolle
 •   Eigenlijk horen we alleen maar positieve geluiden over de invulling van de vrijwilligersmiddag in het Vechthuis in Utrecht, zowel collega’s en vrijwilligers vonden het geslaagd. Dank voor jullie inzet, uitvoering en organisatie. Mede namens onze vrijwilligers,
  Jos Traa, Adviseur Leefomgeving
  Woningbouwvereniging Portaal
 • We hebben een geweldige avond gehad, we horen alleen maar enthousiaste verhalen van onze collega’s. De organisatie en uitvoering van de Helemaal Holland Eindejaarsquiz was super, het team voelde de sfeer en de mensen goed aan. De verdeling over de avond was ook prima, een goede verdeling tussen eten en spel. Kortom, een zeer geslaagd bedrijfsfeest waar we met veel plezier naar terugkijken! Ook wij zijn zeer positief over het Wapen van Lienden, heerlijk eten, goede bediening en leuke zaal. Goede keuze van jullie om hier vaker terug te keren.
  Esther
  Metec bv Tiel
 • We hebben een leuke avond gehad, we kunnen er leuk op terug kijken. We hebben veel gelachen, het eten en verzorging was prima in Eeterij de Hessenkar.
  Vestigingen Podotherapie
 • We hebben een superleuk feest gehad, het gaf veel stof tot vertellen. Onze medewerkers waren erg enthousiast. Het leek wel een bruiloft, hapjes en drankjes aan de vleet daar in de Hessenkar in Achterveld.
  Vestiging Albert Heijn Ede
 • De feestavond is ons goed bevallen! De verwelkoming door pietje piccolo werd goed ontvangen en zorgde ervoor dat iedereen al een beetje in de stemming kwam. Bij het eten waren de rijen net iets te lang maar verder was het eten goed. De locatie Hoefslag in Barneveld was super, precies het goede formaat. De combinatie tijdens de Helemaal Holland Quiz van de 2 acteurs en DJ vonden we ook erg leuk en ze zijn goede entertainers samen! Al met al was dit voor ons een topavond! Bedankt voor het feest namens mij en mijn collega's.  
  Stephan, PV Jumbo
  Jumbo Veenendaal
 • Deze missie is geslaagd. De opdracht was om in tijden dat het allemaal iets minder gaat, samen iets gezelligs te doen en dat is gelukt. Het was harstikke leuk, eten in de Moer was goed, geen negatieve reacties gekregen. En degene die het niet naar z'n zin had, dat is z'n eigen schuld. Volgend jaar gaan we weer iets gezelligs doen met Party Planners
  Touringcarchauffeur uit Tiel
  Krol Reizen
 •   De Helemaal Holland Quiz was super iedereen heeft genoten. Echt alles was geweldig en goed getimed iedereen was moe maar voldaan. Zowel het hoog als lager niveau. We hopen zeker nog bij Eeterij de Hessenkar terug te komen.
  Lustrumfeest
  's Heerenloo Petit café Prins Heerlijk
 • Hartstikke bedankt voor de super leuke avond, dankzij jullie team van de Holland Quiz was het een meer dan geslaagde avond in Hoogkarspel!! Iedereen heeft er super van genoten, en het zal hier nog lang het gesprek van de dag zijn.    
  PV, Erna en Sandy
  Klaver Kleurencentrum B.V.
 •   In de Eeterij de Hessenkar in Achterveld was het gezellig.... Ik hou van holland quiz. Entertainment was top.... eten goed verzorgd... we hebben een leuke avond gehad met onze PV met 50 personen, Kan het zeker aanbevelen. Groetjes Lisette
  PV, Lisette
 •   De PV van de Bettine Hoeve was erg goed te spreken over jullie Helemaal Holland Quiz. Gezellig en geweldig energiek gebracht, zelfs de Poolse medewerkers deden enthousiast mee. In januari heb ik weer een gelegenheid waar ik jullie voor ga bellen.
  Saskia
  De Zellebergen Oudenbosch