Komische noot nodig voor een speciale gelegenheid? Onze typetjes voelen zich overal thuis!

AVONDJE VAN DE GEKKEN


Iedereen heeft weleens iets speciaals te vieren. Een jubileum zoals, een lustrum van uw bedrijf, jubilarissen, maar ook in de privé-sfeer, zoals b.v. een familiereünie, 12½, 25, 40, 50 jarig huwelijk, verjaardag; Abraham of Sara of bedenkt u het maar.

‘De avond van de gekken’ biedt de oplossing voor een feestelijke en vooral humoristische avond, waarbij lekker gegeten, gedronken en vooral gelachen kan worden en we niet gebonden zijn aan een bepaald thema, gewoon een gezellige avond.

All inclusive besloten dinnershow:

vanaf 40 personen; onbeperkt buffetten, consumpties en professioneel entertainment.

Entertainmentpakket:

themafeest te boeken op iedere gewenste locatie in Nederland.

Themafeest

Live muziek en professioneel entertainment

Bruisende Feestavond

19:30 – 00:00 u. De prijs voor deze thema avond hangt af van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Entertainers

Extra acteurs zijn voor besloten themafeesten in overleg bij te boeken
PARTY PLANNERS THEMAFEEST | DINNERSHOW

AVONDJE VAN DE GEKKEN

U kunt deze avond tijdens de dinnershow, receptie of feestavond Avondje van de Gekken van alles verwachten, het begint al op het parkeerterrein; onze gestresste piccolo Polini, zal uw gasten een warm onthaal bieden. Vervolgens wordt u opgevangen door onze wel erg gevatte gastheer Maximiliaan . De toon is gezet. Tussen de gangen door zult u nog wel eens raar op kijken, het feestgedruis wordt zo nu en dan vastgelegd op de gevoelige plaat door onze eigen hoffotograaf Paul Puf. Grensverleggende bediening, laat u niet afschrikken. Wanneer er kinderen in de zaal aanwezig zijn, zullen zij ook snel door hebben, dat zij door hun ouders meegesleept zijn naar ‘de avond van de gekken’. Wat gebeurt er toch allemaal? Hoort deze man bij ons gezelschap? Is dat de broer of soms een buurman van de baas of komt hij maar zo binnen wandelen? Wat een engerd!!!

Voor het feestvarken kunnen we, op uw verzoek, een surprise – / felicitatieact op maat maken. Deze avond kan in z’n geheel ondersteund door onze DJ. Onze DJ is zo ‘gek’ als een deur, vandaar dat hij op dit feestje het licht en geluid mag regelen. Onze DJ kan geheel aan uw wens een gezellige avond maken, praatniveau of dansniveau? Ontspanning rondom het werk, houd de motivatie sterk.

Kortom: Theatraal diner met of zonder muzikale ondersteuning. Perfecte animatie tijdens b.v. uw Walking Dinner

Sfeer impressie

Reserveren

De dinnershow Avondje van de Gekken is te reserveren als een all-inclusive besloten themafeest voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Op een themafeest kunt u gedurende 4 aansluitende uren genieten van onze entertainers.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties. Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze. Prijs besloten themafeest op vaste locaties: op aanvraag. De prijs voor dit themafeest hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid. Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken). Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in het thema van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg. Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers. Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal “Gekken” (acteurs) welke worden uitgenodigd en uw budget.

Ervaringen van het avondje van de gekken

Recensies

 • Personeelsvereniging
  De acteurs in het thema Horror waren net dat extra's wat we op ons feest in Bergzicht Heumen nodig hadden. Goede geluiden gehoord, alles in kannen en kruiken.
  Personeelsvereniging
  Hanos Nijmegen
 • Sari
  Wij zijn zeer tevreden zowel over de organisatie als het typetje tijdens ons oktoberfeest in Prinsenbeek.
  Sari
  Bouwbedrijf Boot
 • Helen Verschoor
  Het Yellow/ white feest bij ons in Noordwijkerhout is voorbij en was super gezellig! Ik kijk er met veel plezier op terug! De aanwezigheid van de feestentertainer gaf extra sprankeling, precies zo als ik voor ogen had werden de bezoekers verrast en werden daardoor wat losser. Bedankt voor de fijne efficiënte samenwerking! Met een hartelijke groet
  Helen Verschoor
 • Debby
  Iedereen was erg enthousiast! Vooral de chauffeurs hebben genoten van een erg leuke en gezellige avond! Erg bedankt voor jullie goede inzet en de leuke avond!
  Debby
  De Groot Beekbergen
 • Anoniem
  Onze trouwdag op kasteel Staverden zit er weer op. Onze complimenten over de typetjes. Ze hebben het fantastisch gedaan. We hebben van onze gasten alleen maar complimenten gekregen over de heren.
  Anoniem
 • Annemieke
  De entertainer tijdens het diner op onze bruiloft was geweldig, complimenten!! De kinderen hebben genoten van de ballonfiguren en de goochelworkshop. De Give Aways om de trucks thuis nog eens te oefenen sloeg goed aan. Kinderanimatie, maar dan net even anders gebracht. Niet zo'n standaard clown in zo'n clownspak.  
  Annemieke
  Barneveld
 • Marie-Jose
  Wij hebben de 40ste verjaardag van m'n broer gevierd in Eeterij de Hessenkar. Iedereen vond het super. De acteur was echt lachen, alles, eten, drinken, bediening was verder goed. Jammer dat de we de bus hadden afgesproken, anders waren we nog even gebleven. Groetjes Marie-Jose
  Marie-Jose
 • Erna
  Ons jaarlijks PV feest was weer geslaagd !! Gezellige avond gehad met z'n allen. Iedereen vond de Dinner Gameshow top!!! Erg lachen met de presentator en leuk dat er ook live gezongen wordt.  Ook de typetjes picollo, partyfotograaf en vooral de zwerver waren een mooie aanvulling op het spel.
  Erna
  Beweging 3.0 locatie Huize Sint Jozef Nijkerk
 • Saskia
  We zijn tevreden over de invulling van ons eindejaarsfeest bij de Houtrust. Het avondje van de gekken met spelblok was prima zo. Leuke gasten en onze mensen vonden het ook leuk. Tot een volgende keer.
  Saskia
  FA POT Verhuizingen / Logistiek
 • Andisa
  Goedemiddag, We hebben een super leuk feest gehad! Allemaal enthousiaste reacties, zeker ook op de acteurs die er rond liepen. Ik heb er zelf niet zo heel veel van meegekregen, druk met organisatie.. Wel een leuke foto gemaakt met de Piccolo! Ook nog een vraag, hij maakte foto's, nu kregen we de vraag of deze ook ergens te zien zijn? Gisteren jullie gegevens doorgegeven aan een ouder van school, ze zoeken een leuke animator met ballonnen, wellicht kunnen jullie iets voor hun betekenen!  
  Andisa
  Basisschool de Branding Barneveld
 • Richard en Audrey
  Ik was zeer aangenaam verrast door jullie optreden. Het Sarafeest was mede door jullie zeer geslaagd.Bedankt...Echt een aanrader.
  Richard en Audrey
  Sarafeest
 • Petra en Jacqueline
  Wij kijken terug op een geslaagd feest afgelopen zaterdag, zowel voor de jeugd als voor de senioren.  Uit de reacties die wij hebben ontvangen blijkt dat velen zich kostelijk hebben vermaakt tijdens het Hollywoodfeest. Mooi gecombineerd met de kinderanimatie en bowlingbanen. Ook tijdens de avond werd nog meegedacht, bijvoorbeeld toen bleek dat het geluid wat te hard stond. TOP! Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen. Onze dank gaat natuurlijk ook uit naar De Korf. Iedereen werd op een correcte wijze voorzien van een hapje en drankje en het buffet was fantastisch!   Met vriendelijke groet, De lustrumcommissie
  Petra en Jacqueline
  LTV Lockhorst, Leusden
 • Dionne
  Wat hebben wij ons vermaakt. De ouderen hebben genoten van de middag vol muziek. Alles is ook volgens plan gegaan dus ik wil jou bedanken voor het regelen en het meedenken. We komen zeker nog een keer bij jullie terug.
  Dionne
  Zonnebloem Muiden
 • Wolswinkel
  Het entertainmentpakket is goed ingeschat door Party Planners.  Er was een snelkenaar en andere komische acts zoals de schoonmaakster, Hippe Hollie, de dwaze serveerster en Truus. Zij wist op een byzondere manier veel over ons en het bedrijf te vertellen. De Dj draaide ook een goed repertoire, modern. Mooi feest om het jaar met onze collega's in de Hof af te sluiten.
  Wolswinkel
  We Metal BV
 • Gert en Debby
  Hoi Partyplanners,wij zijn heel tevreden over de act op onze party ,het was goed en grappig,leuke kerel en horen van veel van onze gasten terug dat ze het erg leuk hadden gevonden,zullen er geen moment aan twijfelen om dit weer eens te doen en bevelen jullie bij iedereen aan Thanx voor de bijdrage aan een gelaagd feest
  Gert en Debby
 • Jolande
  Niets dan lof over zaterdagavond. Het eten was goed en vriendelijke bediening in de Houtrust. De karikaturist viel erg in de smaak. Er stonden continue wat mensen te wachten en hij moest echt om half 10 aangeven dat hij ging stoppen, want anders had hij de hele avond wel kunnen tekenen. De actrice deed het leuk. Ze speelde goed in op de sfeer en zorgde regelmatig voor een lachsalvo. Kortom: een geslaagde avond! We zullen jullie zeker aanraden als iemand nog eens om een idee vraagt J.
  Jolande
  Lonka
 • Gerard
  De mannen van het team Ávondje van de gekken'hebben het heel erg goed gedaan. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad tijdens de vrijwilligersavond. De entertainer heeft iedereen goed vermaakt en de muziek was prima. Wij zijn erg tevreden en hopen dat we volgend jaar als wij 50 jaar bestaan nog een keer beroep op jullie mogen doen.  
  Gerard
  Wijkvereniging Burgerenk, Epe
 • Maarten
  Het Hollywoodfeest was super. Leuk en verrassend entertainment tijdens onze vrijwilligers bedankavond. Goede dj en leuke enthousiaste acteurs! We zullen jullie ook zeker aanraden bij andere verenigingen. En wellicht tot een volgende keer.  
  Maarten
  Tennisvereniging Poortugaal
 • Ewout
    Bedankt voor het invullen en coördineren van het entertainment en decoreren van onze beurs / contactdag bij de Voortse Vallei. Kleuren van de ballondecoratie was mooi in het geheel, ook het gepersonaliseerde fotoframe en karikaturen sloegen erg aan bij de beursbezoekers. De meeste mensen zijn wel even langs de goochelende ijscoman geweest. Ook de tafelgoochelaar had de mensen goed op de hand. De vuurspuwact had wat korter gemogen, hier zijn de meningen over verdeeld. We kunnen terugkijken op een geslaagd 25 jarig lustrum van NGA.
  Ewout
  Nederlandse Greenkeepers Associatie
 • Michelle
  Ik wil jullie nog heel erg bedanken voor alle hulp, geduld en organisatie ter voorbereiding en uitvoering van ons bedrijfsfeest in Madestein, Den Haag. Het Hollywoodfeest is een groot succes geworden!  Iedereen was erg enthousiast🎉😃 Mooie aankleding, entertainment en goede muziek!  Bedankt en wij zullen jullie zeker onthouden voor een volgende keer!
  Michelle
  Total Gas & Power Nederland B.V.
 • Tennisvereniging Hoevelaken
  Hierbij wil ik aangeven dat wij zeer tevreden zijn over de Musicshow ter afsluiting van onze clubkampioenschappen. De zanger voelde de sfeer prima aan en had de mensen al snel op de stoelen en tafels. We hebben veel enthousiaste reacties gehad. Voor herhaling vatbaar dus wie weet volgend jaar weer een feestje!
  Tennisvereniging Hoevelaken
 • Lottie
  We zijn erg tevreden over de organisatie, iedereen heeft zich heel goed vermaakt met zowel de goochelaar als met de bingoshow in de Hof in Renswoude. De zang was ook goed.
  Lottie
  R&W Traktiebatterijen Import BV
 • Peter
  Iedereen, zowel onze medewerkers als de directie zijn super positief over de organisatie van ons PV feest in Nieuwkoop. De picollo en de andere typetjes waren erg goed, prima aanvulling voor de wachtende teams tijdens onze schietcompetitie. Ja, de avond was een geweldige prestatie, super gezellig en professioneel gedaan. Top zangeressen en spontane acts van Stampei in de abdij. Binnenkort komt er een groep van ons naar jullie open inschrijffeest in de Klaveet. Tot volgend jaar.
  Peter
  Gebroeders Bodegraven
 • VRU
  Onze uitgaansdag is alweer voorbij, de reacties waren heel positief. Wat betreft de acteur was voor sommigen wel even wennen, maar is uiteindelijk ook helemaal goed gekomen. Ik wil alle medewerkers die hierbij waren betrokken, dan ook hartelijk danken voor de uitstekende verzorging.
  VRU
  Driebergen
 • Esther
  We hebben een geweldige avond gehad, we horen alleen maar enthousiaste verhalen van onze collega’s. De organisatie en uitvoering van de Helemaal Holland Eindejaarsquiz was super, het team voelde de sfeer en de mensen goed aan. De verdeling over de avond was ook prima, een goede verdeling tussen eten en spel. Kortom, een zeer geslaagd bedrijfsfeest waar we met veel plezier naar terugkijken! Ook wij zijn zeer positief over het Wapen van Lienden, heerlijk eten, goede bediening en leuke zaal. Goede keuze van jullie om hier vaker terug te keren.
  Esther
  Metec bv Tiel
 • Aliek
  Super gezellige, leuke avond met geweldige acteurs. Op het feest bij ons thuis (bijna 100 jaar samen) was het erg makkelijk dat de piccolo en Tommy Blooper de ontvangst zo professioneel verzorgden. Het nam bij ons de druk weg. De acts later op de avond sloegen in als een bom. Geweldig vonden wij het.
  Aliek
 • Debbie
  We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd Hollywoodfeest! De verwachtingen lagen hoog, maar zijn ook zeker weer waar gemaakt! De DJ heeft er een mooi feestje van gemaakt. Acteurs uiteraard ook. Alleen was het voor hun ook lastig, want blijkbaar als bij ons de stemming er eenmaal in zit, kwamen ze er nauwelijks meer tussen met hun typetjes. Ze hebben één afgesproken act zelfs maar niet gedaan, om het feest niet te onderbreken. (helemaal in goed overleg) De foto’s zijn ook erg leuk geworden. Bedankt voor het meedenken en ik zal zeker weer aan jullie denken bij een volgend feestje!
  Debbie
  TV Weldam
 • Mariëlle
  Ons lustrumfeest was helemaal super. 's Middags de workshop ballonnen vouwen en de clown en schminkster sloegen goed aan tijdens het ouder-kind tournooi. Iedereen had het naar z'n zin. De typetjes in de avond waren leuk, de zwerver wel erg eng. Picollo was top. Ja en de DJ mag terugkomen met oud en nieuw. Jullie horen nog van ons.
  Mariëlle
  Volleybalvereniging Switch