Themafeest blonde tante Annie’s verjaardag

HOLLANDS BLOND PARTY


Een muzikale invulling waarin het Hollandse repertoire doelbewust gecombineerd wordt met de allergrootste DANCE-hits uit de zeventiger jaren! Hollands repertoire als insmijter, DISCO als uitsmijter.

Het beste van beide samengevoegd in een verfrissende stijl. Geen koude drukte, niks moeilijks, gewoon feest met tante Annie.

All inclusive besloten dinnershow:

vanaf 40 personen; onbeperkt buffetten, consumpties en professioneel entertainment.

Entertainmentpakket:

themafeest te boeken op iedere gewenste locatie in Nederland.

Themafeest

Live muziek en professioneel entertainment

Bruisende Feestavond

19:30 – 00:00 u. De prijs voor deze thema avond hangt af van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Entertainers

Extra acteurs zijn voor besloten themafeesten in overleg bij te boeken
PARTY PLANNERS THEMAFEEST | DINNERSHOW

DINNERSHOW HOLLANDS BLOND PARTY

TANTE ANNIE is jarig en net zoals de goedheiligman trakteert zij haar gasten, samen met haar man Titus ter Wiel van Groenstege op een bruisend themafeest vol muziek, zang, humor en interactief vermaak. Maar liefst 4 live showblokken van ruim 30 minuten, een persoonlijke ontvangst en haar actieve echtgenote DJ TITUS die de sfeer er prima in weet te houden. U weet niet hoe snel u het eten naar binnen moet werken. Zorg dat u zich door het lachen niet verslikt! Eerst een cursus inhaken en meezingen met een hoog ‘Hazes en Alberti gehalte’, waarna het tempo wordt opgevoerd met Hollandse actualiteit (Smit, Bauer, Kroes, Jannes e.a: alles live gezongen!) Laat u niet opschrikken door een onverwachte krukkenhup of een evt. moppentapquiz. Wat hits van onze Oosterburen gaan vooraf aan een spetterende DISCO gebeuren met de beste nummers uit de Seventies. ANNIE in haar ‘Disco Outfit’ zingt de sterren van hemel.

Tot het einde is het feest, feest en nog eens feest met veel “light & smoke”: zelfs de ruimte voor het buffet moet wijken voor de dansvloer! Duidelijk geëmotioneerd door alle aandacht sluit onze ANNIE op passende wijze de avond af met haar mooiste ‘meezinger’ en de lichten doven… Alweer een jaar voorbij, Daaaag, TANTE ANNIE! Oh ja, thuis niet eten hoor!!! Tante Annie zorgt ook voor eten en drinken, net zoveel als u zelf wilt. Wanneer tante Annie erg veel gasten op haar verjaardagsfeest verwacht, kunnen Titus en tante Annie wel wat extra hulp gebruiken om haar gasten toch de persoonlijke aandacht te kunnen blijven schenken. Mega-verjaardagsfeest: Kokkie, Nel, Sjaan & Henk zullen haar feestje dan opvrolijken met dans, accordeon en nog veel meer gekkigheid

Sfeer impressie

Reserveren

De dinnershow Hollands Blond Party is te reserveren als een all-inclusive besloten themafeest voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Op een themafeest kunt u gedurende 4,5 aansluitende uren genieten van onze entertainers en smullen van de lach. Een ludieke spektakelshow met keuze uit een theatraal feest of een uitbundig dansfeest.

Besloten Dinnerfeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties. Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze. Prijs besloten themafeest op vaste locaties: op aanvraag. De prijs voor de dinnershow Hollands Blond Party hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid. Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken). Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in het thema van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg. Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers. Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal Feestgangers (acteurs) welke worden uitgenodigd en uw budget.

Ervaringen van Dinnershow Hollands Blond Party

Recensies

 • Sikko
  We wisten het reeds maar jullie doen wat jullie beloven, het was een waar feest ondanks de matige opkomst hebben de aanwezigen zich uitstekend vermaakt. Onze dank hiervoor. Wellicht tot een volgende keer.  
  Sikko
  Marine Onderofficieren Club
 • IJmond Groen, Heemskerk
  Het is een geslaagd feest geweest, positieve berichten. Het decor in onze hal was een grote klus, maar zeker de moeite waard. De show was echt iets voor ons, lekker veel Hollandstalig, daar houden wij van.
  IJmond Groen, Heemskerk
 • Koelewijn's Haringinleggerij BV Bunschoten
  Bij ons zijn het niet echt dansers, maar doordat de zangeressen van Leefbaar Blond zich tussen de mensen begaven, was dit toch erg geslaagd. Zij maakten met hun acts (nagels lakken enz) leuk contact. En zingen kunnen ze als de besten. Het dak ging eraf in de Kooi. De DJ was ook grappig, hij haakte leuk in op de mensen, kwam regelmatig met gekkigheid langs de tafels. Hij kreeg veel complimenten.
  Koelewijn's Haringinleggerij BV Bunschoten
 • Verloskunde en kraam
  Ik ( en ik denk dat ik voor iedereen spreek) heb een super leuke avond gehad ! Eten en drinken: het was prettig om vooraf het buffet te doen ipv tijdens de avond. Hierdoor was er iets meer tijd voor bijpraten en ontspannen samenzijn. over Tante Annie en Annabel: in 1 woord SUPER SUPER SUPER LEUK ! de overgang van eten naar de avond verliep echt leuk. Even aandacht aan elke tafel en mensen eruit pikken etc.etc. schitterend. knap hoe snel de dames doorhebben wat voor vlees ze in de kuip hebben. programma zit goed in elkaar. echt heel leuk dat Tante Annie en Annabel zingen, vond ze echt goed zingen , complimenten daarvoor ! tussendoor pauze en gewoon lekker dansen, ook leuk !! prima combinatie zo ! Wij kijken echt terug op een geslaagde feestavond! Bedankt voor jullie medewerking en enthousiasme en gewoon lekker doorgaan met feesten organiseren !
  Verloskunde en kraam
  Ziekenhuis Gelderse Vallei