Amusant, onderhoudend, actief, onvergetelijk en geschikt alle leeftijden!

KOMISCHE HYPNOSE SWING SHOW


De Komische Hypnose Swing Show is een middag- of avondvullende show waarin Da Hypnowizz het eerste uur deelnemers meeneemt op reis naar de kracht van het onderbewuste.

Uiteraard respectvol en op geheel vrijwillige basis. Deze reis is visionair, educatief en avontuurlijk.

All inclusive besloten dinnershow:

vanaf 40 personen; onbeperkt buffetten, consumpties en professioneel entertainment.

Entertainmentpakket:

themafeest te boeken op iedere gewenste locatie in Nederland.

Themafeest

Live muziek en professioneel entertainment

Bruisende Feestavond

19:30 – 00:00 u. De prijs voor deze thema avond hangt af van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Entertainers

Extra acteurs zijn voor besloten themafeesten in overleg bij te boeken
PARTY PLANNERS THEMAFEEST | DINNERSHOW

DINNERSHOW KOMISCHE HYPNOSE SWING SHOW

Hypnose is niets anders dan een natuurlijke bewustzijnstoestand met een sterk verhoogde concentratie. Deelnemers ervaren tijdens de hypnoseshow hoe door een toename van focus, (negatieve) denkpatronen kunnen veranderen, hoe stress gereduceerd kan worden, meer ontspanning bereikt kan worden. De kracht van focus en visualisatie zorgen voor effectiviteit in het bereiken van persoonlijke- en organisatiedoelen. Aspecten die in uw organisatie / gezelschap van groot belang zijn. Daarnaast heeft de show een hoog entertainmentgehalte voor zowel de deelnemers als voor de toeschouwers. De show is maatwerk en wordt opgebouwd naar de specifieke behoeften en wensen van de organisatie, rekening houdend met het soort gezelschap of de bedrijfscultuur.

VJ Sens zorgt daarna als ervaren allround vrouwelijke DJ voor een spetterend dansfeest voor jong en oud waarbij 100% dansgarantie wordt gegeven. Schrik niet op als uw collega als standbeeld blijft staan. De show wordt geleid door een professionele hypnotiseur. Er worden geen onesthetische opdrachten gegeven of trucs uitgehaald. Daarom laten grote aantallen toeschouwers zich meenemen op een unieke ontdekkingsreis door de wondere wereld van het menselijke brein.

  • Uniek in Nederland
  • Hoog entertainmentgehalte
  • Educatief en vergroot persoonlijke effectiviteit

Sfeer impressie

Reserveren

De dinnershow komische Hypnose Swing Show is te reserveren als een all-inclusive besloten themafeest voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Het entertainmentpakket Komische Hypnose Swing Show is te boeken bij Party Planners als avondvullende show/feestavond op de locatie van uw keuze of als all inclusive concept op onze vaste locaties. Ook in te zetten voor 1 a 2 uren tijdens andere gelegenheden.

Besloten Dinnerfeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties. Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze. Prijs besloten themafeest op vaste locaties: op aanvraag. De prijs voor de dinnershow Komische Hypnose Swing Show hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid. Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken). Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in het thema van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg. Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers. Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie en uw budget.

Ervaringen met Hypnose Swing Show

Recensies

  • Personeelsfeest
      Het was een grappige en toch leerzame show. De show liet mij ervaren dat mijn mogelijkheden best groot zijn. Ik voelde mij erg ontspannen en krachtig tegelijk.  Ik ben niet meer van de dansvloer afgeweest.
    Personeelsfeest