Dinnershow om van te smullen

LACHEN EN LOL AAN DE COSTA DEL SOL


Reisbureau ‘Talento Tours’ organiseert al sinds jaar en dag de populaire, succesvolle meerdaagse Hollandse artiestenreizen naar Spanje. En ja, van het één komt het ander.

‘Talento Tours’heeft een kinderdroom waar gemaakt. Onlangs hebben ze zelf, voor weinig, een vakantiecomplex met een hotelletje op de kop kunnen tikken aan de Costa de Sol, vandaar deze vrolijke crazy summer dinnershow.

All inclusive besloten dinnershow:

vanaf 40 personen; onbeperkt buffetten, consumpties en professioneel entertainment.

Entertainmentpakket:

themafeest te boeken op iedere gewenste locatie in Nederland.

Themafeest

Live muziek en professioneel entertainment

Bruisende Feestavond

19:30 – 00:00 u. De prijs voor deze thema avond hangt af van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Entertainers

Extra acteurs zijn voor besloten themafeesten in overleg bij te boeken
PARTY PLANNERS THEMAFEEST | DINNERSHOW

LACHEN EN LOL AAN DE COSTA DEL SOL

Tijdens deze Dinnershow Lachen en Lol aan de Costa del Sol nodigen John en zijn bemoeizuchtige echtgenote Gré Talento u dan ook uit om hun geweldige ‘lachen en lol aan de Costa de Sol’ formule in hun nieuwe Hollandse hotelletje te beproeven. U als gast gaat tijdens deze Dinershow dineren in hun fameuze Spaanse vakantiecomplex en laat u bedienen door o.a huisvriend en onbeholpen Spaanse butler Manuel. Uw zingende gastheer en gastdame John en Gré sleuren u mee in de hilarische wereld van het Spaanse hotel- en restaurantwezen, waar van alles mis kan gaan, heel herkenbaar. Chaos. U zult zich verbazen over de live gezongen showblokken. Het is feest, crazy summer, aan de Costa del Sol, Viva Espana, Dolores.

Stoelen die opeens worden weggehaald als de gast even staat, personeel dat zich overal mee bemoeit, vuile borden die de gasten zelf moeten opstapelen etc. Normaliter is dit voor veel hotelbezoekers voldoende aanleiding om het pand direct te verlaten. Bij de Dinershow van ‘Talento Tours’aan de Costa hoort het er echter allemaal bij. Gedurende de Dinershow passeren vermakelijke acts de revue, u zult vermaakt worden met optredens van diverse artiesten, wat zal ontaarden in een gezellige dansavond. Het is hier fantastisch!!! Hoog broodje van Kootje, friet van Piet en frikandel van Nel gehalte. Deze muzikale Dinershow is dan ook smullen van de bovenste plank. Met een van uitstekende kwaliteit 3 gangen menu (buffet als hoofdgerecht) en onbeperkt consumpties wordt veel goedgemaakt.

Sfeer impressie

Reserveren

De dinnershow Lachen en lol aan de Costa del Sol is te reserveren als een all-inclusive besloten themafeest voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest, festival of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Op een themafeest kunt u gedurende 4,5 aansluitende uren genieten van onze entertainers en smullen van de lach. Boek eventueel met een Salsa dansworkshop.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties. Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze. Prijs besloten themafeest op vaste locaties: op aanvraag. De prijs voor dit themafeest hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid. Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken). Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in het thema van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg. Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers. Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal “Talento’s” (acteurs) welke worden uitgenodigd en uw budget.

Ervaringen van Themafeest Lachen en lol aan de Costa del Sol

Recensies

 • Bouwbedrijf van Norel
  Het was een leuke avond; Manuel vonden ze super en ook de bingo vonden ze erg leuk! Ze zeiden wel dat voor sommige mensen de grapjes allemaal niet hoefden maar zeiden ook gelijk dat dat heel persoonlijk is en dat klopt uiteraard. Dus een geslaagde avond. In ieder geval bedankt en wellicht tot een volgende keer!
  Bouwbedrijf van Norel
 • Albert en Tiny de Ruiter
  Wij hebben afgelopen zaterdag 10 september een fantastische avond gehad bij het thema feest:  " lachen en lol aan de Costa del sol" Maar nog belangrijker is het dat onze gasten veel plezier en lol hebben gehad deze avond. De organisatie was goed en ook het eten en drinken was zeer goed verzorgd. Onze dank nog hiervoor.
  Albert en Tiny de Ruiter
  verjaardagen
 • Arie Koot
  We glimlachen nog van oor tot oor. Wat een geweldig goede sfeer, we hebben grandioze reacties gehad. Ons 25 jarig huwelijk zullen we niet snel vergeten. De adremme humor en het repertoire van John en Gré past echt bij ons. Ook de entertainer Manuel is een vakman, hij kreeg de mensen op de hand. Dat New Timeless ook nog kwam was helemaal een verassing voor iedereen. Er komen wel nieuwe boekingen uit voort. De samenwerking met boerderij Mereveld in Utrecht en Party Planners liep ook soepeltjes. We spreken elkaar snel weer, groetjes Arie
  Arie Koot
  Utrecht
 • Ron
  Het was een gezellige Dinnershow waar wij allemaal van hebben genoten. Goede entertainment goed eten en vooral gezellige mensen van Lachen en lol aan de Costa del Sol. Er werd gelachen, gedanst en er is zelfs een polonaise gelopen. Het hards werd gelachen om de act die fout ging omdat het alarmpistool van Manuel niet af wilde gaan.
  Ron
  Marine Onderofficieren Club, Den Helder
 • Familie Schoonewille
  We zijn met onze familie vaste klant bij Party Planners, we zijn op alle themafeesten geweest. Lachen en lol aan de Costa del Sol is ons ook erg goed bevallen. John en Gré en Manuel wisten er in hun zogenaamde Spaanse hotel weer een fantastische avond van te maken, heel anders dan de vorige themafeesten en toch weer net zo gezellig als we gewend zijn. Voor de bediening van de Klaveet een hele dikke pluim. Snel en vriendelijk. Tot de volgende keer.
  Familie Schoonewille
 • Angelique
  Wij zijn erg gelukkig met hoe de avond is verlopen. Allereerst een leuke kennismaking met Gré. Daarna de rest. Een wat rommelige start, omdat onze mensen veel te vroeg waren. Gelukkig is dat snel goed gemaakt. Fantastisch hoe jullie de mensen hebben ontvangen en "uitgehoord" waardoor iedereen zich zeer persoonlijk ontvangen en  betrokken voelde. De kerstshow van John en Gré was prima, de zang verrassend van beide en zoals ik al aangegeven heb ook de avond zelf DIKKE complimenten voor het perfecte geluid in de "huiskamer "ruimte. We zijn dankbaar dat jullie de mensen aan het lachen hebben gekregen en zelfs even uit hun stoel. Al met al.......LIEVE MENSEN EN ECHTE VAKMENSEN! Hartelijk dank en wie weet tot een volgende...
  Angelique
  C-TECH Robotics Hoogerheide