Muzikaal, visueel & stijlvol. Repertoire all-round of in iedere andere sfeer of thema.

PIANOSHOW LED’s DANCE


Bent u op zoek naar een avondvullende LED’s dance Pianoshow met repertoire, uiteraard LIVE, voor elk wat wils?

Muziek van toen en nu passeren de revue en zullen ook uw stembanden op de proef stellen. Het is puur entertainment zoals het behoort te zijn! “A Night you never forget”. Soul, jazz, Hollands, Frans, Spaans, disco, kerst, teveel om op te noemen maar meer dan genoeg om uw feestavond tot een gigantisch muzikaal en visueel spektakel te maken.

All inclusive besloten dinnershow:

vanaf 40 personen; onbeperkt buffetten, consumpties en professioneel entertainment.

Entertainmentpakket:

themafeest te boeken op iedere gewenste locatie in Nederland.

Themafeest

Live muziek en professioneel entertainment

Bruisende Feestavond

19:30 – 00:00 u. De prijs voor deze thema avond hangt af van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Entertainers

Extra acteurs zijn voor besloten themafeesten in overleg bij te boeken
PARTY PLANNERS THEMAFEEST | DINNERSHOW

PIANOSHOW LED'S DANCE

Muzikaal, visueel, stijlvol, betaalbaar en onderscheidende LED Pianoshow. Wij spelen in de thema’s allround, Las Vegas, 70ties and 80ties en kerst. Bij ons is de LED’s dance Pianoshow als avondvullende feestavond te boeken. Onze Dinnershow Pianoshow Led’s Dance heeft vele gezichten en is uniek in Nederland. Er wordt gespeeld op een plexiglaspiano met daarin een unieke lichtshow. Daarnaast is het podiumdecor weerzinwekkend, alles tot in de puntjes LED, een lust voor het oog. Een zanger/entertainer met jarenlang podiumervaring en omgang met publiek. Uiteraard is de ervaring live vele malen groter, maar wij willen u een eerste indruk niet onthouden van de mogelijkheden en de ontelbare kleurencombinaties die er met deze Show Piano mogelijk zijn. Elk moment van de show staat er een totaal andere piano………

De Dinnershow Pianoshow Led’s Dance is op aanvraag uit te breiden met:

 • Verlichte LED dansvloer
 • Showdanseressen (2 of 4 dames met 4 showblokken)
 • 2e piano en pianist (komisch, interactief duo-   spel)
 • Zeer lachwekende toiletdames met thema-toiletten
 • Typetjes (b.v. picollo, partyfotograaf, on-verwacht bezoek)
 • Tafelgoochelaar
 • Karikaturist of andere animatoren met verrassende acts.
 • Bekende artiest van eigen bodem.

Sfeer impressie

Reserveren

De dinnershow Pianoshow Led’s Dance is te reserveren als een all-inclusive besloten themafeest voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Op een themafeest kunt u gedurende 4,5 aansluitende uren genieten van onze entertainers en artiesten.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties. Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze. De LED’s dance Pianoshow (geluid tot 500 pers.) is te reserveren vanaf €. 1195,00 ( excl. btw). De prijs voor dit themafeest hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid. Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken). Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in het thema van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg. Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers. Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal entertainers en artiesten welke worden uitgenodigd en uw budget.

Ervaringen met Dinnershow Pianoshow Led's Dance

Recensies

 • Sponsor
  Het was wederom weer prima voor elkaar voor zowel de Pianoshow, als de komiek.
  Sponsor
  Ginaf Rally Power