Ludieke spektakelshow

PIRATENFEEST ‘T RUIME SOP


Een bijzondere gewaarwording wanneer u bij de feestzaal aankomt en u moet aanmonsteren bij Piraat Jack, een piratenkapitein die het klaarblijkelijk ook nog op uw juwelen heeft gemunt.

Van ontvangst tot afsluiting worden alle gasten fantastisch geanimeerd. Met veel goocheltrucs, onverwacht theater en veel meer….. Wees tijdens het hele piratenfeest op uw hoede.

All inclusive besloten dinnershow:

vanaf 40 personen; onbeperkt buffetten, consumpties en professioneel entertainment.

Entertainmentpakket:

themafeest te boeken op iedere gewenste locatie in Nederland.

Themafeest

Live muziek en professioneel entertainment

Bruisende Feestavond

19:30 – 00:00 u. De prijs voor deze thema avond hangt af van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Entertainers

Extra acteurs zijn voor besloten themafeesten in overleg bij te boeken
PARTY PLANNERS THEMAFEEST | DINNERSHOW

DINNERSHOW PIRATENFEEST 'T RUIME SOP

U mag echter van geluk spreken, want tijdens het dinnershow piratenfeest ‘t Ruime Sop zorgt bootsman Woeste Willem ervoor dat u alsnog een gezellige feestavond meemaakt. Na een ‘duivels’ zwaardgevecht wat door Woeste Willem gewonnen wordt, kan het feest dan eindelijk beginnen, want in tegenstelling tot Jack is Woeste Willem, de nieuwe kapitein, zeer gul en hij zorgt ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Hij verteld u van de schatkaart van Jack, hij zorgt dat er drank komt en overvloedig eten, Bourgondisch genieten. Hij vertelt wat er vanavond staat te gebeuren en dat is nogal wat. Zo regelt hij dat de scheepsmuzikant Long John Silver van het piratenschip de ‘de Zwarte Valk’ de voegen uit de muren speelt. Ergens meegenomen van een onbewoond eiland komen byzondere gasten een show uitvoeren met messen, spijkerbed en vuur.. Later op de avond is er nog een overwinning te behalen, wellicht ook door uw gasten. Kapitein Woeste Willem zorgt voor passende begeleiding.

We laten u meedeinen en zingen op ware zeemansliederen en smartlappen. Tegen het einde van de avond heeft Woeste Willem nog een bijzondere verassing, hij weet door middel van de scheepskist van de Zwarte Valk de schatkaart aan Jack te ontfutselen maar dan is het feest wel afgelopen. Het is geen feest voor zandlopers zonder zeebenen!!! De avond begint met een ludieke ontvangst vanaf het parkeerterrein via de garderobe naar de zaal door onze piraat Jack met zijn assistent en troubadour. Onze spreekstalmeester is al in de zaal aanwezig om alles in goede banen te leiden. De DJ zorgt voor gezellige feestmuziek, hij maakt er één grote happening van. Gedurende de avond ontpoppen de artiesten, zich diverse piratentypetjes met bizarre acts en goocheltrucks . Verder zullen er spectaculaire acts plaatsvinden, denk hierbij aan een jongleer-, vuuract, 4-stoelen act (de zwakste piraat), spijkerbed-act !!!

Sfeer impressie

Reserveren

De dinnershow piratenfeest ‘t Ruime Sop is te reserveren als een all-inclusive besloten themafeest voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Op een themafeest kunt u gedurende 4,5 aansluitende uren genieten van onze entertainers en smullen van de lach. Een ludieke spektakelshow met keuze uit een theatraal feest of een uitbundig dansfeest.

Besloten Dinnerfeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties. Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze. Prijs besloten themafeest op vaste locaties: op aanvraag. De prijs voor de dinnershow Piratenfeest ‘t Ruime Sop hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid. Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken). Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in het thema van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg. Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers. Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal Piraten (acteurs) welke worden uitgenodigd en uw budget.

Ervaringen van Themafeest Piratenfeest 't ruime sop

Recensies