We zijn toch immers allemaal een beetje artiest

SHOWTIME WITH THE STARS


Showtime with de Stars is hét themafeest voor en door nationale en internationale gasten. Met Showtime with the Stars haalt u een interactief all-round themafeest in huis. Wat niet te zwaar gebonden is aan één thema, maar in het teken staat van Show en sterren.

Dit themafeest is inclusief twee keigoede professionele zangeressen / entertainsters drive-in show, licht en geluid, aangevuld met diverse soorten komische centrale acts. De derde buhne artiest zou u zelf weleens kunnen zijn…

All inclusive besloten dinnershow:

vanaf 40 personen; onbeperkt buffetten, consumpties en professioneel entertainment.

Entertainmentpakket:

themafeest te boeken op iedere gewenste locatie in Nederland.

Themafeest

Live muziek en professioneel entertainment

Bruisende Feestavond

19:30 – 00:00 u. De prijs voor deze thema avond hangt af van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Entertainers

Extra acteurs zijn voor besloten themafeesten in overleg bij te boeken
PARTY PLANNERS THEMAFEEST | DINNERSHOW

DINNERSHOW SHOWTIME WITH THE STARS

Dinnershow Showtime with the Stars staat garant voor een bruisende feestavond vol muziek, show en humor door onverwachte gebeurtenissen en komisch entertainment, met als middelpunt uw collega, familielid of andere feestbezoeker. Laat het artiestenbloed door je aders gieren.

De DJ brengt u in de gewenste muzikale sfeer van uw gezelschap. Uw gasten worden aan de deur hartelijk ontvangen door twee doldwaze zusjes. In twee minuten keren ze u op hun eigen wijze even helemaal binnenstebuiten. Uw profielschets voldoet toch wel aan die van een oergezellige gast? Gedurende de avond zult u de zusjes zeker beter leren kennen. Ze zullen op de verschillende momenten van uw feest mooie gepaste liederen zingen van zeer hoge kwaliteit. Van ballads tot meezingers, van wals tot disco met een heftige uitsmijter!

Heel sneaky zullen gedurende de showavond een aantal van uw gasten achter de coulisse verdwijnen. Zij ondergaan een complete metamorfose, zij worden gemodelleerd tot een bekende artiest. Tijdens de show zullen zij onder professionele begeleiding het podium betreden en een wervelend optreden verzorgen voor de andere gasten, wauw!!!!

Zowel Nationale als internationale Look a Like artiesten. Hilariteit alom, was dat uw collega, vriend of vriendin op het podium? Misschien zit er in u ook wel een echte artiest………

The Look Alikes kunnen o.a. zijn

 • Look alike Andre Hazes
 • Look alike Elvis Presley
 • Look alike The Blues Brothers
 • Look alike John Travolta & Olivia Newton John
 • Look alike De Toppers
 • Look alike Nick & Simon

Kortom: een zeer gevarieerd avondvullend showprogramma met veel interactie en top entertainment.

Bezetting entertainmentteam:

 • 2 zangeressen / animatie
 • stylist / animatie
 • DJ/geluidstechnicus, incl. lichtshow en geluid tot 250 pers.

Sfeer impressie

Reserveren

Het allround dinnershow Showtime with the stars is te reserveren als een all-inclusive besloten themafeest voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest, feststival of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Op een themafeest kunt u gedurende 4,5 aansluitende uren genieten van onze entertainers. Het programma is uit te breiden met Showdanseressen.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties.

Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze.

Prijs besloten themafeest op vaste locaties: op aanvraag.

De prijs voor dit themafeest hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken).

Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in het thema van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg.

Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers. We passen ons showprogramma aan, aan uw horeca arrangement. Ook het geluidsniveau wordt uiteraard aangepast aan uw wens.

Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal familieleden (acteurs) van Sjaakie welke worden uitgenodigd en uw budget.

Ervaringen met Themafeest Showtime with the Stars

Recensies

 • Conny
  Showtime was weer hartstikke leuk, blijven zulke leuke meiden, en doen het top, dankjewel weer!
  Conny
  50 jarig lustrum Welvreugd
 • Jolanda
  Wat een ongelooflijk geweldig feest hebben jullie ervan gemaakt. Dank jullie wel toppers!!!! Ik heb intens genoten van m'n 50ste verjaardag, wat een avond!!!! Tot de volgende keer. 💋💋
  Jolanda
  Sportcafé de Camp, Woudenberg
 • Dick
  Drank eten en muziek was helemaal top. Alleen jammer dat de opkomst wat tegen viel. Maar daar konden wij en jullie niets aan doen. De muziek en de keuze voor de artiesten, look-a-likes was super leuk gedaan. De naam Showtime klopt helemaal.  Zo werd iedereen op een hele leuke manier betrokken bij het feest.
  Dick
  Transportbedrijf van Amerongen Kamphuis
 • Henriette
  Het was net als vorig jaar een geweldige avond lachen! Vanaf de eerste vijf minuten dat het begon tot het eind. Het team deed het ook weer super goed. Persoonlijk vond ik Stampei in de abdij vorig jaar leuker, maar het team zei al dat het kwam omdat daar meer verhaal in zit. Wat meer theater en daar hebben ze gelijk in. Maar desalniettemin heb ik een fantastische avond gehad met lekker eten van cateraar Dirk uit Leusden! Bedankt, Henriette
  Henriette
  Vrijwilligers De Til, Leusden
 • Wim
  De organisatie van transportbedrijf ST van de Brink  was heel tevreden,  het entertainment was ook goed en erg komisch. Een personeelsfeest is vaak niet de makkelijkste groep, maar het entertainmentpakket Showtime with the Stars in combinatie met de verlichte dansvloer sloeg zeker aan!
  Wim
  Ambiance Houtrust
 • Conny
  Ja het was weer geweldig, echt een hele leuke avond met leuke interacties met het publiek. Echt top! Het was meer dan oké. Dit feest is net even anders dan anders en wij zijn veel gewend. Bedankt voor het filmpje. De artiesten van Showtime with the Stars hebben een goede instelling en spelen daardoor erg enthousiast.
  Conny
  Trefpunt Party & Business Events
 • Marit
  We hebben een hele leuke avond gehad. Met een speciaal compliment voor de zusters Bo & Babs. Wat zijn die goed. Tijdens ons bedrijfsfeest geweldig genoten van een feestelijke avond.
  Marit
  XPOLogistics
 • Berend
  Het is niet gejokt en niet gelogen, het entertainment tijdens de Dinnershow was geweldig geslaagd. Wij als PV zijn vele keren gebeld over het succes van de avond. Genoten, gelachen, geweldig. Een grote kring bij ons houdt van muziek en gekkigheid. Alles was aanwezig, de zangeressen zingen geweldig goed en weten de mensen de hele avond te boeien met hun repertoire, grappen en kwaliteiten. De ontvangst en de metamorfoses geeft precies dat extra om iedereen erbij te betrekken. De samenwerking met de horeca (Zalencentrum de Groot in De Vecht), waar we een 3 gangen buffet hadden geregeld, was goed op elkaar afgestemd.
  Berend
  W. Herms en ZN. bv