Het enige wat ontbreekt is 12 uur in de bus zitten

TIROLER GELACH


Heidi en Gitte hebben duidelijk zin in dit feestje! Reikhalzend staan ze bij de entree van hun bierstube op de uitkijk om uw gasten persoonlijk te verwelkomen.

Met de aanstekelijke muziek van Peter op zijn Tiroler Trekzak en de charme van de lieftallige Heidi en Gitte worden de gasten vanaf het eerste moment bedolven onder een lawine van enthousiasme.

All inclusive besloten dinnershow:

vanaf 40 personen; onbeperkt buffetten, consumpties en professioneel entertainment.

Entertainmentpakket:

themafeest te boeken op iedere gewenste locatie in Nederland.

Themafeest

Live muziek en professioneel entertainment

Bruisende Feestavond

19:30 – 00:00 u. De prijs voor deze thema avond hangt af van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Entertainers

Extra acteurs zijn voor besloten themafeesten in overleg bij te boeken
PARTY PLANNERS THEMAFEEST | DINNERSHOW, EÉN GROTE ENTERTAINMENTSTAMPPOT

TIROLER GELACH

Zo kan uw themafeest Tiroler Gelach er uit zien… Een themafeest met het Tiroler thema is een gegarandeerd succes. Het themafeest met Tiroler muziek staat gelijk aan een avond vol meezingers en veel plezier. Meedeinen op de muziek onder het genot van een biertje en typisch Oostenrijkse lekkernijen.

Heidi en Gitte hebben duidelijk zin in dit feestje! Reikhalzend staan ze bij de entree van hun bierstube op de uitkijk om uw gasten persoonlijk te verwelkomen.

Bij de openingskwis doen Heidi, Gitte en Rudi er nog een schepje bovenop.
Komische vragen, dolkomische antwoorden en een Original Tiroler Prosit met de hele zaal zorgen ervoor dat de stemming er gelijk goed in zit,
Jetzt gets loss!!!

Terwijl Peter en Rudi achter de disco zorgen voor gezellige en aanstekelijke amusementsmuziek, vermaken Heidi en Gitte de gasten in de zaal met hun balorige goocheltrucs en vingervlugge kunsten. De houthakkerswedstrijd is ongetwijfeld de “klap op de vuurpijl”. Doldwaze taferelen zorgen voor een geweldig lachsalvo terwijl de houtspaanders bij de kandidaten lustig om de oren vliegen.

Wanneer het prettig gestoorde entertainmentteam volledig uit hun dak gaan met de feest- en showblokken zal de vonk zeker overslaan op het publiek. Een enorm arsenaal aan pruiken, hoofddeksels, zoete invallen en maffe vondsten vormen de ingrediënten voor een gezellige entertainment-stamppot.

Aanvullende informatie

Wij verzorgen voor u:

 • Heidi, Gitte & Peter met het gastenontvangst
 • Openingsact met Tiroler Kwis
 • Table-entertainment, mobiele animatie
 • Houthakkerswedstrijd
 • Skihutzanger
 • Optreden van de alpenzusjes
 • Optreden van Heino
 • Aangepaste kostumering
 • Surprise-act door de u welbekende Viltjes
 • Feestdisco met DJ en lichtshow
 • Diverse showblokken
 • Onbeperkt buffetten en consumpties (op onze vaste locaties)

Sfeer impressie

Reserveren

Het themafeest Tiroler Gelach is te reserveren als entertainmentpakket voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest, festival of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland

Op een themafeest kunt u gedurende 4,5 aansluitende uren genieten van onze entertainers.

Perfect in te zetten als avondvullende feestshow, afwisselend en 200 % feestgarantie.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties.

Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze.

Prijs besloten themafeest op vaste locaties: op aanvraag.

De prijs voor dit themafeest hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken).

Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in het thema van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg.

Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers.

Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal “Tirolers” (acteurs) welke worden uitgenodigd en uw budget.

Ervaringen van Themafeest Tiroler gelach

Recensies

 • Personeelsvereniging
  Alles was goed verzorgd, alleen jammer dat er uiteindelijk een aantal mensen minder geweest zijn.  
  Personeelsvereniging
  Modiform BV
 • Jennet
    Wij hebben zaterdagavond een super feest gehad dank zij jullie. De accommodatie Houtrust in Hooglanderveen, eten, artiesten van Tiroler gelach en personeel waren super. Het was het 20 jarig lustrumfeest van ons bedrijf met jubilarissen; dit werd als een mooie rode draad door de avond verwerkt.
  Jennet
  HTH Transport Ermelo
 • Petra
  Het entertaiment Tiroler Gelach is zeer goed bevallen tijdens onze bruiloft. We hebben een hoop leuke reacties gehad op onze avond. super bedankt
  Petra
 • Marianne
  Ik kan niets anders zeggen dan dat het een goed en leuk feest was. Een dikke pluim voor de acteurs... zij hebben het uitstekend gedaan...echt super!! Dit was voor mij de 3e keer dat ik een feest van de Party Planners heb gehad en vind het een super organisatie die ik iedereen zou aanraden.  
  Marianne
  Transportbedrijfs van Amerongen Kamphuis
 • Peter
  We hebben veel goeie en leuke reacties gehad op de avondvullende entertainmentshow en vonden het zelf ook erg leuk. Op het confetti na. Maar dat had ik misschien ff moeten vermelden. Bedankt voor je hulp en de fijne samenwerking namens Carnavalsvereniging de Puupenkoppen.
  Peter
  Carnavalsvereniging de Puupenkoppen
 • Wijmke
  Voor nu hebben wij veel positieve reacties ontvangen, het was echt een leuke sfeer tijdens dit apres-ski feest. Ze vonden vooral de heren goed zingen en de dames goed entertainen, haha. Superleuk ook de skihut, de hoedjes bij de ingang en ook de spelletjes konden onze gasten waarderen. Bedankt voor de foto’s en filmpjes. Erg leuk om terug te zien. Bedankt voor de fijne samenwerking! Leuk dat je nog even langs kwam in De Laak.  
  Wijmke
  PV Koelewijn's Haringinleggerij BV