Origineel entertainment eindejaarsfeest 2019
4 juli 2016
inschrijffeest

themafeesten Brabant vanaf 4 personen all inclusive

Open inschrijffeesten

Party Planners draait door met entertainmentpakketten door heel Nederland.

Themafeesten op open inschrijving.

Na 20 jaren met veel plezier en succes inschrijffeesten gevierd te hebben in locaties Piramide van Austerlitz in Woudenberg, Thema-plaza Bospark Ede, Gasterij de Klaveet in Achterveld en ‘t Maoske in de Moer, is hier per  1 juli 2017 een einde aan gekomen.

De reden hiervan is dat de behoefte aan besloten feesten en gelegenheden steeds groter is geworden en de animo om aan te schuiven steeds kleiner werd m.n. door de vele festivals en andere pop-up evenementen.

Onze complete spelshows, themafeesten, Dinershows en entertainmentpakketen, blijven zoals u gewend bent, te boeken op iedere gewenste locatie en festival. Wij verzorgen hierbij avondvullende shows inclusief livemuziek, entertainers, DJ’s, podiumdecor en ballondecoraties met compleet draaiboek voor alle belanghebbenden. Losse acts en typetjes op maat zijn natuurlijk altijd te boeken.

Voor iedere gelegenheid en doelgroep, klein of groot, een entertainment programma op maat.

Bent u met een klein gezelschap en wilt u toch een interactieve middag- of avondvullend programma, inclusief een heerlijk horeca arrangement, kijk dan eens naar onze mini-spelshows

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *