Afgeleid van de TV-serie.

KENNISSTRIJD


Zijn jullie die ontdekkingsreizigers die alles weten over Europa? Weten jullie alles over steden als Barcelona, Rome of Parijs? Zijn jullie die vakantiegangers die ieder plekje kennen? Geniet samen met uw gezelschap van spannende kennisvragen en kom erachter of jullie daadwerkelijk die ontdekkingsreizigers zijn die wij zoeken.

Spelshow

Op iedere gewenste locatie

Voor kleine gezelschappen

15 – 55 personen

Teambuilding

Middag- of avondvullend

Prijzen

Vanaf € 15,00 p.p. excl. 6 % btw
Party Planners Mini Spelshow

MINI SPELSHOW KENNISSTRIJD

De spelshow

Kenmerken:

 • Spelshow Kennisstrijd is geschikt voor kleinere gezelschappen van 15 – 55 pers.
 • Enthousiaste presentator
 • Originele spelmaterialen
 • Voldoende interactie
 • Teambuilding ten top
 • Inclusief draaiboek voor de locatie.
 • Uitbreiding met DJ of zanger tegen meerprijs mogelijk
 • Indien gewenst een voorstel incl. all inclusive cateringvoorstel van locatie Eeterij de Hessenkar in Achterveld.

Zijn jullie die ontdekkingsreizigers die alles weten over Europa? Weten jullie alles over steden als Barcelona, Rome of Parijs? Zijn jullie die vakantiegangers die ieder plekje kennen? Kennisstrijd is een Spelshow dat garant staat voor veel spanning en plezier. Geniet samen met uw gezelschap van spannende kennisvragen en kom erachter of jullie daadwerkelijk die ontdekkingsreizigers zijn die wij zoeken.

Zijn jullie die groep die kiezen voor een moeilijke of juist een makkelijke meerkeuzevraag? Of hebben jullie toch liever een open vraag? Speel tactisch en vind het antwoord op de vraag: Welke Italiaanse componist schreef de Vier Jaargetijden? En verdien samen met uw groep de welverdiende punten. Maak gebruik van de 50/50 en vraag uw vriend of vriendin om hulp tijdens het spannende finalespel. Zijn jullie uiteindelijk de groep die naar huis gaan met een groot geldbedrag?
Zijn jullie die groep met de benodigde kennis over Europa? Bezitten jullie de kennis die nodig is om de finale te halen? Zijn jullie in staat om samen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jullie!

* Deze avond zullen wij gebruik maken van een groot beamerscherm.

Reserveren

Algemene informatie

De mini spelshow Kennisstrijd is te reserveren als leuke avondvullende besloten mini spelshow voor uw bedrijfsfeest, teamuitje, familiefeest, vriendenuitje, eindejaarsfeest of buurtfeest of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Besloten minispelshow

 • Vanaf 15 pers.:  €. 20,00 p.p. excl. 6%  btw.
 • Vanaf 30 pers.:  €. 17,50 p.p. excl. 6 % btw
 • Vanaf 40 pers.: €.  15,00 p.p. excl. 6 % btw

De mini spelshow wordt gepresenteerd door 1 presentator. Eventueel kunt op aanvraag een DJ, zanger, extra acteurs of licht en geluid aanvullend reserveren.

Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Sfeer impressie