Spelshows Party Planners, in te huren op iedere gewenste locatie

HELEMAAL HOLLAND QUIZ

U zoekt verbroedering met uw collega’s, vrienden of familie? Heeft u al eens gedacht aan onze spelshow Helemaal Holland Quiz?

U bent tijdens onze spelshow Helemaal Holland Quiz gegarandeerd van een Oer Hollandse en gezellige quizavond vol competitie, lachende gezichten, een tikkeltje teambuilding, spektakel, lekker eten, drinken en een dansje tussendoor.

Bekijk deze spelshow

DINER BINGOSHOW

Heerlijk eten en drinken met tussen de gangen door drie fantastisch bingorondes op bijzondere wijze gepresenteerd. Echter is dit niet de bingo zoals u gewend bent, maar een bingo met verrassende opdrachten en onverwachte wendingen, dus het bekende bingospel, maar dit keer zoals u dit nog nooit heeft gezien!
Bekijk deze spelshow

GROTE SURPRISE KWIS

Geniet met uw collega’s, vrienden, teamgenoten of familie van de verrassende en vooral humoristische momenten tijdens de Grote Surprise Kwis. De Grote Surprise Kwis is niet gebonden aan een vast thema. Intelligentie, handigheid of snelheid kunnen in uw voordeel zijn, maar kunnen u ook tegenwerken.

Het belangrijkste is dat iedereen geniet van deze kwis avond welke bol staat van HUMOR, MUZIEK, en GEZELLIGHEID!

Bekijk deze spelshow

ECHTE MANNEN ECHTE VROUWEN

Actieve humoristische spelshow; de strijd der sexen barst los!!!!!

Altijd al willen weten welk geslacht in uw gezelschap het best vertegenwoordigd is als het gaat om b.v. intelligentie, handigheid en snelheid? Met deze vraag kan na afloop van de kwis spelshow voorgoed worden afgerekend en later op de werkvloer, thuis of op uw sportclub nog eens gebruikt/misbruikt worden.

Bekijk deze spelshow

DINNER GAME SHOW

Samen spelen, samenwerken, teambuilding, tafelen, dansen, gezelligheid; dat zijn de sleutelwoorden tijdens deze avondvullende Diner Gameshow. Heerlijk eten en drinken met tussen de gangen door een fantastisch quiz- en spelshow.
Bekijk deze spelshow
Insert your content here
Insert your content here