Party Planners Sfeerdiners overzicht

Een budgetoplossing voor diners met bepaalde sfeer zonder vast thema met een grote bezetting entertainers.

Party Planners sfeerdiners

party-planners_sfeerdiners_animatie_akoustisch

Blues, Jazz & Swing diner / feestavond

Las Vegas stijl

Een avond vol rustige Ballads, opbouwend naar slepende Blues en eindigend met licht dansbare Jazz. Blijven we bij het ‘nachtclubachtige’ of eindigen we in het ruigere bluesrepertoire. Tegen meerprijs is dit diner uit te breiden met roulette en/of black jack.

Reserveer deze sfeerdiner
party-planners_nautisch-diner

Nautisch diner / feestavond

Zeemansstijl

Na jarenlage omzwervingen over alle wereldzeeën zet Kapitein ‘Blackeye’ eindelijk weer voet op Hollandsche bodem. Hoewel hij geen hoge dunkt heeft van landrotten, neemt hij u, tussen de gangen door, mee op een muzikale reis over vele werelddelen en zal de avond eindigen in een tijdloze climax! Van internationale meezingzeemansliederen tot onze eigen dansbare kroegliederen.

Reserveer deze sfeerdiner
party-planners_sfeerdiner_good-old-cowboy

Good Old Cowboy diner / feestavond

Tex-Mex en Country stijl

Back to the wild, Wild West!! Op de grens van Mexico en Texas ligt het territorium van deze “Good Old Cowboy”. De echte sfeer van de Amerikaanse Country wordt, tussen de gangen door, aan u voorgesteld in vorm van slepende Country-ballads tot opzwepende Two-step.
Muziek dus, van ‘Rhinestone Cowboy’ tot ‘Cotton Eyed Joe’!! Vervolgens gaat u de grens over om via Mexico de Tropische klanken te ontdekken.

Reserveer deze sfeerdiner
pixellaar.nl

Vetkuiven diner/ feestavond

Petticoats en ruffle shirts stijl

Heerlijk terug in de tijd, naar de Zestiger jaren, toen er nog echte muziek bestond. Lekker ouderwets uit je dak, tussen de gangen door met hits van Elvis, the Beatles, Bill Haily en vele anderen. Blijven we in het zweverige Flower Power of gaan we uit ons dak!! Let’s go crazy !!

Reserveer deze sfeerdiner
party-planners_sfeerfeest_haags_smartlappen_diner

Haags smartlappen diner / feestavond

Hollandse stijl

Regstreeks uit de Haagse Spijkerbuurt, leif bij uw op je feessie: SJAAKIE !!

Brengert van het onvervalste Haagse sfeertje en zonder enig respect voor wie dan ook. Onvervalst humor van een ‘foute’ jongen. Van oh oh Den Haag tot de betere Nederpop ; Sjaakie heeft het in zijn repertoire! Onze ras-Hagenees weet er altijd weer een feest van te maken. Wel zeer direct en confronterend!! Tussen de gangen door, vallen we van de smartlap in het oergezellige apres-ski.

Reserveer deze sfeerdiner
party-planners_disko_diner_sfeerfeest

DisKo diner / feestavond

Foute stijl

Een onverslaanbare DJ die u, tussen de gangen, mee terug neemt naar de 70’er en 80’er jaren. Al sinds de lagere school loopt Ko achter de feiten aan en hoopt nog steeds een zeer populaire entertainer te worden. Helaas is Ko een beetje blijven hangen in de 70’er jaren en ziet elk optreden nog als een schoolfeest uit die tijd. Met een combinatie van live zang, te foute spelletjes en quizzen, Door de betere discohits en humoristische animatie wordt uw avond een onvergetelijke happening. Leuk zal natuurlijk zijn als uw gasten zich ook in kleding uit die tijd hijsen!

Reserveer deze sfeerdiner
party-planners_five_live_sfeerfeest

5-stijlen diner / feestavond

5-stijlen stijl

Tussen de gangen door een mix van 5 feeststijlen, zoals hierboven is beschreven. Combinatie van Las Vegas stijl, Zeemans stijl, Tex-Mex en Country stijl, Sixties stijl, foute stijl.

Reserveer deze sfeerdiner

Avondje van de Gekken

Uw diner hoeft niet saai te zijn…..

Entertainment op uw bedrijfsfeest, receptie, etentje, enz. is onmisbaar. De Gevatte Gastheer en zijn Gestresste Piccolo zorgen voor een warm onthaal van de gasten. Mobiele Animatie is de trend voor 2017. De Freemde Fotograaf legt het feestgedruis vast op de gevoelige plaat. Ondertussen worden uw gasten in de watten gelegd middels een ludieke/spectaculaire show. Verrassende acts met tafelgoochelen, maakt dit feest hilarisch . Afsluitend komt de clochard onverwacht op het feest voor een verkwikkend hapje eten. Hij zorgt voor pijnlijke lachspieren, waar zeker over nagepraat zal worden!

Reserveer deze sfeerdiner
party-planners_erics-musicshow

Eric's Music Show (dinershow of feestavond)

All-round stijl, bekend van ‘Diner- en showcafé van John en Gré.

Entertainer Eric Newman brengt dans-, feest- en luistermuziek voor jong en oud. Veelzijdig repertoire en jarenlange ervaring staan garant voor een perfect verzorgd sfeerdiner. Van meezingers tot tranentrekkers, van rock tot ballades.

Tevens biedt Eric Newman u de keus uit o.a. de volgende showacts:

• Ko de Portier: Wanneer showportier Ko uw gasten- op zoijn eigen, zeer joviale wijze- verwelkomt, komt de stemming er meteen al lekker in.
• Bob de Rooij’s game contest in de vorm van een Crazy Bingo. Special voor de liefhebbers van de weinig subtiele humor van dit karakter, dat werd bedacht door Paul de Leeuw.
• Sjonny: Een lekkere Rotterdamse jongen, die heerlijk kan zingen en desgewenst aan tafel zijn goocheltrucs laat zien.
Als het de tijd ervoor is: zingende Sinterklaas of Kerstman.

Reserveer deze sfeerdiner
party-planners_olielampen-diner

Olielampen diner / feestavond

Candle-light stijl

Lekker eten, aangepaste muziek in een uniek kader dat enkel verlicht is met sfeervol kaarslicht. Tussen de gangen door geniet u van onze Troubadour. Een stijlvolle muzikale avond met aangename sfeer, mede door uw inbreng d.m.v. uw gedichten door ons voorgedragen en uw schitterende verzoeknummers om een danspasje te wagen. Dus van praatniveau in een ommezwaai naar dansniveau. Dit Klinkt dit als muziek in de oren.

Reserveer deze sfeerdiner