Bel ons:
0342 - 450503
  • Open inschrijffeesten
  • Besloten themafeesten
  • Entertainmentpakketten

Bij Party Planners kunt u een fantastische dinnershow in Midden-Nederland boeken. Wij zijn een entertainmentbureau dat al meer dan 20 jaar dinnershows, quizavonden en themafeesten organiseert. U kunt bij ons terecht voor zowel het boeken van themafeesten en dinnershows als voor het boeken van een besloten diner met entertainment. Door een dinnershow in Midden-Nederland bij Party Planners te boeken weet u zeker dat u en uw gasten getrakteerd worden op een heerlijk diner met volop amusement. Party Planners wordt veelal ingehuurd door cateraars en partycentra, welke zelf de catering verzorgen. Of wel door een andere opdrachtgever, welke zelf al een locatie  gekozen heeft. Daarbij ontzorgen we de opdrachtgever door niet alleen het dinnershow entertainment en eventstyling te verzorgen, maar ook door een draaiboek voor alle betrokkenen, aan te bieden waarbij u alleen nog maar het vervoer en de locatie hoeft te regelen. Party Planners stemt tijdens de dinnershow horeca en entertainment perfect op elkaar af. Alles loopt op rolletjes.

Dinnershow in Midden-Nederland boeken

Een dinnershow boeken in Midden-Nederland doet u bijvoorbeeld als u jarig bent, als u een bruiloft moet organiseren of als u zaalhouder of cateraar bent en bv een bedrijfsfeest moet organiseren. De entertainmentteams van Party Planners zijn in te huren door heel Nederland. U bepaalt dan zelf het thema van uw voorgenomen besloten diner, dinnershow, zoals:

De entertainmentteams bij Party Planners u uw gezelschap inschrijven voor een open dinnershow, maar het is ook mogelijk om een besloten diner voor uw gasten te organiseren. U bepaalt dan zelf het thema van de dinnershow, zoals:

  • Crazy casino night: een feel good dinnershow met veel entertainment, hilariteit en positieve emoties. Tijdens de avond wordt live muziek gespeeld en worden tafelgokspelletjes gedaan;
  • Lachen en lol aan de Costa del Sol: reisbureau ‘Talento Tours’ neemt uw gezelschap mee naar Spanje tijdens een vrolijke crazy Summer dinnershow;
  • Piratenfeest ’t ruime sop: van het begin tot het einde van de avond worden u en uw gasten geanimeerd met onverwacht theater, goocheltrucs en nog veel meer.
  • Dinnershow Stampei in de abdij: kolderiek kloosterfeest, momenteel de best verkochte dinnershow.
  • Bejaardenhuis op stelten: Deze dinnershow is uitermate geschikt voor medewerkers en / of cliënten uit de gehele zorgsector. Per optreden wordt het aangepast aan de vorm van zorg: ziekenhuis, huisartsenpost, zorginstelling, zorgcentra etc.
  • Showtime with the Stars: Met Showtime with the Stars haalt u een interactief all-round dinnershow in huis. Wat niet te zwaar gebonden is aan één thema, maar in het teken staat van Show en sterren.

Het boeken van een dinnershow kan al vanaf 30 personen. Wij regelen tijdens de dinnershow acteurs, licht, geluid, zang en eventueel eventstyling en duidelijk draaiboek voor alle betrokken partijen.

U kunt er dus voor kiezen om onze entertainmentshows te reserveren op uw eigen gewenste locatie en u dus de catering zelf verzorgd of laat verzorgen.

Online reserveren

Wilt u een dinnershow boeken bij Party Planners? Het reserveren van een diner doet u eenvoudig online. Heeft u nog vragen over een dinnershow in Midden-Nederland? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 0342 – 450503.

Reserveer direct!

Velden met * zijn verplicht

Andere bezoekers bekeken ook de volgende feestelijke pagina's:

Sarah feest | Entertainment personeelsfeest | Goedkoop personeelsfeest | Personeelsfeest kleine groep | Themafeest jaren 70

Vind ons op onderstaande locatie