Bij elke stijl en ieder thema is er een interactie in kleding en persoonlijkheden.

ENTERTAINMENT SENIORENSHOWS, DOELGROEPENSHOWS


 • Enorm gezellige feestelijke middag/avond voor verzorgingstehuizen, zorginstellingen met mensen met een verstandelijke beperking en seniorenverenigingen.
 • Allen een hoog gehalte aan muziek uit de oude doos, heel herkenbaar, veelal
  Hollandstalig.
 • Veel interactiviteit met de bewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers.
 • Acteurs hebben kennis van zaken betreft de zorg.
 • Uitgebalanceerde optredens voor de doelgroepen.
 • Deze aangepaste prijzen gelden alleen voor seniorenshows / doelgroepenshows.
 • De shows worden aangepast aan Sinterklaas, kerst, pasen, jubileum, vaderdag,
  moederdag, lustrum etc.

Seniorenshows

HET ZAL JE KIND MAAR WEZEN....

Zangeres tante An heeft als oproepkracht Verzorgende IG (zowel extra- als intramuraal) veel ervaring in het werken met ouderen voor verschillend zorgcentra. Hierdoor weet zij op een vrolijke en gepaste manier de gasten voor zich ‘te winnen’.
Nummers als ‘Sofietje, Eerbied voor jou grijze haren, De glimlach van een kind, 2 motten, ach Vaderlief, Mooi was die tijd, In een rijtuigie, Me wiegie was een stijfselkissie, aan de Amsterdamse grachten en vele andere zullen de revue passeren.

In de seniorenshow van tante An wordt de historische kleding van de verpleging getoond. Veel komisch cabareteske items akoustisch of met DJ TITI als senioren DJ tussen de live acts. Een aangepast ‘rondom’ laag algeheel geluidsniveau.

Een programma met ontvangst, 2 * 30 minuten showtime en natuurlijk muziek vooraf en tussendoor, evt. incl. licht en geluid (totaal max.2 uren).

TIJD VOOR GEZELLIGHEID

Tijd voor gezelligheid is een fantastische show voor de senioren en cliënten onder ons. In deze show wisselen zang, magie en parodie elkaar in hoog tempo af. Een show waarin ras-entertainer Eric Newman zijn publiek vanaf de eerste minuut weet te amuseren!

Eric Newman laat u genieten van tijdloze muziek met succesnummers van Frank Sinatra, Frans Bauer en nog vele andere bekende artiesten. Eric maakt gebruik van perfecte geluidsbanden als begeleiding en heeft een zeer uitgebreid repertoire in zowel Nederlands- als Engelstalige muziek. De Show tijd voor gezelligheid bevat voornamelijk Nederlandstalige muziek. Uiteraard bent u van harte welkom op de dansvloer.

De show is in blokken verdeeld in een tijdsbestek van maximaal 3 aanwezigheidsuren, inclusief pauzes. Bijvoorbeeld: Ontvangst van uw gasten als Ko de Portier en een muzikale reis door verleden en heden op humorvolle wijze aan elkaar gesproken (2 x 45 min.), afgewisseld met een spelletje.

TERUG IN DE TIJD MET LIEDJES VAN WELEER

Onze zanger/presentator nodigt u graag uit om er een feestje van te maken en wie weet wel een spelletje bingo te doen.
Jan altijd gekleed in toch wel iets te opvallende pakken, neemt u graag mee terug in de tijd. De tijd van die heerlijke evergreens, Hollandse meezingers en inhakers. Zijn liedjes zijn voor elke senior of doelgroep herkenbaar en men zal zeker terug denken aan die goeie ouwe tijd. Jan is een showman pur sang en heeft na 5 minuten het ijs gebroken en zorgt voor een glimlach en een traan.

De show is in blokken verdeeld in een tijdsbestek van maximaal 3 aanwezigheidsuren, inclusief pauzes. (2 x 45 min.), afgewisseld met een spelletje.

‘DINER- EN SHOWCAFÉ MET JOHN EN GRÉ

Zoals ‘Gezelligheid kent geen tijd’, maar dan uitgebreid met zangeres Gré, aangepast aan de seniorengroep.
Aanwezig 4 uren incl. geluid en podiumdecor:

Wij leveren het volgende;
• Discomeubel
– Diverse lichteffecten
– Optreden van maximaal 4 aaneengesloten uren.
• Acteurs, entertainers en overige crew in gepaste kleding.
• Showblokken live gezongen en gepresenteerd. Erg goede entertainers, gewoon gezellig, zeer humoristisch en afwisselende shows.

BEJAARDENHUIS OP STELTEN

Wij nodigen u met uw gasten deze avond uit in de meest bizarre recreatiezaal van “Huize Pruimtabak”, waar onze eigen activiteitenbegeleider Max al sinds mensenheugenis met veel plezier de scepter zwaait. Hij weet als geen ander zijn ‘bewoners’
altijd weer bijzonder te vermaken. Onder het motto:’een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’.

Max heeft, samen met Zuster Begonia en Zuster Bertha, in plaats van de jaarlijkse fancyfair, eens een ‘bonte feestavond’ voor alle ‘bewoners’ georganiseerd. Nou wat je zegt ‘bont’. Hoofdzuster Begonia zal haar gasten gaan vermaken met haar zangkunsten, terwijl zuster Bertha een oogje in het zeil houdt voor eventuele ongemakken aan tafel, vraag gerust eens naar een tena-lady. Max heeft deze avond van alles in petto; wat dacht u van een rollator-race en optredens van heuse artiesten. “Huize Pruimtabak” is dan ook niet leeftijdsgebonden maar een vrolijke ‘instelling’ voor ieder die zin heeft in FEEST.

Nummers uit de oude doos zingt Max nog feilloos, maar het levenslied, het Seventies en het hedendaags repertoire zullen ook zeker aan bod komen, allen met een hoog meezinggehalte, de voetjes moeten van de vloer. Vanavond is er voor de ‘bewoners’ dan ook geen tafeltje-dekje, maar de gehele avond onbeperkt eten en drinken. Kortom, “Huize Pruimtabak” is hét meest gezellige bejaardentehuis van het land.

Ervaringen met Seniorenshows en Doelgroepenshows

Recensies

 • Lustrumfeest
    De Helemaal Holland Quiz was super iedereen heeft genoten. Echt alles was geweldig en goed getimed iedereen was moe maar voldaan. Zowel het hoog als lager niveau. We hopen zeker nog bij Eeterij de Hessenkar terug te komen.
  Lustrumfeest
  's Heerenloo Petit café Prins Heerlijk
 • Voorzitter PV Samos
  Als voorzitter van de personeelsvereniging Samos van IW4 wil ik je bedanken voor de organisatie van ons zeer geslaagde themafeest in de Klaveet. Ik heb van mijn collega’s alleen positieve berichten vernomen. Ik ga met mijn bestuur bekijken wat we volgend jaar willen doen en indien nodig gaan we weer een beroep op je doen.
  Voorzitter PV Samos
  IW4
 • Fien
  We hebben de gehele organisatie en afwikkeling van ons lustrumfeest van de bridgeclub als zeer positief ervaren. De Goede Oude tijd Show is een goede keuze geweest voor dit evenement Onze hartelijke dank hiervoor
  Fien
  Bridgeclub Tiel
 • Roy
  De Goede oude tijd Show was een heel geslaagd feestje voor de ouderen van Midden Delfland! De zangeres was ook een welkome aanvulling! De gasten waren gek op haar, en de zanger/entertainer deed het ook leuk! Mooi dat we dit vanuit HomeTown Festival hebben mogen aanbieden.
  Roy
  Home Town Festival
 • IJmond Groen, Heemskerk
  Het is een geslaagd feest geweest, positieve berichten. Het decor in onze hal was een grote klus, maar zeker de moeite waard. De show was echt iets voor ons, lekker veel Hollandstalig, daar houden wij van.
  IJmond Groen, Heemskerk