Het bekende spel, héél bijzonder gepresenteerd

DINER BINGOSHOW


Heerlijk eten en drinken met tussen de gangen door drie fantastisch bingorondes op bijzondere wijze gepresenteerd. Echter is dit niet de bingo zoals u gewend bent, maar een bingo met verrassende opdrachten en onverwachte wendingen, dus het bekende bingospel, maar dit keer zoals u dit nog nooit heeft gezien!

Spelshow

Op iedere gewenste locatie

Drank all inclusive

Onbeperkt consumpties (inclusief buitenlands gedistilleerd).

Quiz

Middag- of avondvullend

Prijs op aanvraag

De prijs voor deze spelshow hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid
Party Planners Spelshow

DINER BINGOSHOW

Onze presentator entertainer past zich moeiteloos aan, aan het publiek voor wie we staan. Samen spelen, tafelen, scherpe humor, lachen, dansen, gezelligheid; dat zijn de sleutelwoorden deze spelmiddag of spelavond.

Heerlijk eten en drinken met tussen de gangen door drie fantastisch bingorondes op bijzondere wijze gepresenteerd. Echter is dit niet de bingo zoals u gewend bent, maar een bingo met verrassende opdrachten en onverwachte wendingen, dus het bekende bingospel, maar dit keer zoals u dit nog nooit heeft gezien,

Crazyyyyy Bingooooooooooooooo.

Tijdens het diner / buffet en na afloop wordt er live gezongen, en hoe…
Foute muziek is hot en bingo is ongekend populair.

De oergezellige sfeer van het spel dat iedereen kan spelen in combinatie met liedjes die iedereen kan meezingen en gekke opdrachten is een gegarandeerd succes voor elk feest. Tijdens de bingo kunnen uw gasten extra prijzen winnen door mee te zingen, te dansen, polonaise te lopen, van plaats te wisselen en noem maar op.

De gekkigheid wordt elke ronde meer en ook niet geheel onbelangrijk is de vraag: Wie van uw gasten wordt de assistente? Geen spelshow kan natuurlijk zonder ‘Leontien’; heeft u zelf al iemand op het oog of gaan we loten?

Het spreekt voor zich, dat wij alle benodigde spelmaterialen zelf verzorgen en nauw overleg met u voeren. Wij verzorgen funprijsjes voor de Crazy Bingo, u verzorgd (in overleg met ons) de prijzen voor de twee andere bingorondes.

Sfeer impressie

Reserveren

Algemene informatie

De spelshow Diner Bingoshow is te reserveren als middag- of avondvullende besloten spelshow voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, tentfeest of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Ook goed in te passen tijdens uw Sinterklaasfeest of kerstfeest. Deze show is tevens in te korten en in te zetten in uw bedrijf om b.v. uw cursusdag, teambuildingsdag, seminars, vergaderingen e.d. op te leuken.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties.

Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze.

Prijs besloten spelshow Diner Bingo Show op vaste locaties: op aanvraag.

De prijs voor deze spelshow hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken).

Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in de spelshow van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg.

Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers.

Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal quizmasters en acteurs welke worden uitgenodigd en uw budget.

Ervaringen van Spelshow Diner Bingoshow

Recensies

 • Lottie
  We zijn erg tevreden over de organisatie, iedereen heeft zich heel goed vermaakt met zowel de goochelaar als met de bingoshow in de Hof in Renswoude. De zang was ook goed.
  Lottie
  R&W Traktiebatterijen Import BV
 • Heidi
  Complimenten voor de techniek en invulling van het entertainment tijdens ons 25 jarig huwelijk. De tent was erg mooi uitgelicht, zowel binnen als buiten, veel werk geweest, maar het was het zeker waard. Iedereen heeft goed meegefeest.....alleen maar goede reakties gehad. We hebben vreselijk gelachen om de Crazy Bingo tussendoor, erg gevat en een mooie brake. Kortom, jullie er een mooi feest van gemaakt, helemaal TOP, bedankt.  
  Heidi
  25 jarig huwelijk
 • Lucien
  Wij zijn erg tevreden over de kick-off op 7 jan. j.l. in de Houtrust in Hooglanderveen. De techniek voor de presentatie was goed geregeld. De Music show met Crazy Bingo was boven verwachting. Buffet en bediening waren ook prima.
  Lucien
  IMI Aero-Dynamiek
 • Philip
  De Diner Bingoshow was erg geslaagd in de Wormshoef in Lunteren. Ik zelf en ALLE anderen zijn erg tevreden over de gehele avond. Meestal zijn er wel een aantal opmerkingen, echter was over deze avond geen enkel minpuntje gekomen. Het was gewoon super gezellig. Organisatie, entertainment en ook het eten / drinken en de locatie waren allen super goed!!! Eigenlijk dus een hele saaie beoordeling Heel erg bedankt voor de organisatie hiervan! En ook veel dank voor de leuke entertainer en zijn digitale hulp. Ik kom in de toekomst nog wel eens bij jullie terug voor een leuk feestje.
  Philip
  Lonka, lekkers voor liefhebbers
 • Yvon
  Wat hebben wij ontzettend gelachen tijdens de Crazy Bingoshow voor de vrijwilligers en medewerkers van Woon- en zorgcentrum St. Joseph. Alleen maar leuke dingen gehoord na afloop en zo hoort een lustrumfeest te zijn.
  Yvon
  Woon- en zorgcentrum St, Joseph
 • Lions Club
  Het was weer een superfeest, iedereen heeft genoten. Thanks weer voor de goede organisatie in samenwerking met Sparrendam in Hoevelaken. Groet de Lions Club
  Lions Club
 • Elice Uittenbogerd
  Ons personeelsfeest in Vuuren was een zeer geslaagde avond.
  Elice Uittenbogerd
  Particuliere woonzorg de Wilgenhoeve
 • Monique
  Het themafeest 'Bejaardenhuis op stelten' is heel goed ontvangen bij onze medewerkers. Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord. De samenwerking verliep prima en qua inhoudt was het heel goed. Kortom een super feestje.
  Monique
  AxionContinu, locatie Voorhoeve Utrecht
 • Trea
  Vrijdag 31 augustus hebben wij een  geweldige avond gehad! Wij hebben alleen maar positieve reacties mogen ontvangen van onze collega’s. Iedereen vond het super gezellig, lekker eten in Eeterij de Hessenkar en de Crazy Bingo was top. Bij deze willen wij jullie allemaal bedanken voor de enorme goede verzorging!!  
  Trea
  PV Mechan groep
 • Personeelsvereniging
  Het pv-uitje van afgelopen zaterdagavond was goed verzorgd. De bediening van Eeterij de Hessenkar was vriendelijk en goed meedenkend ook al werd de zaal “lekker vol”. Er werd goed ‘geschonken’. Het eten was erg lekker. De Diner bingoshow was fantastisch en de afwisseling tussen spel en eten was leuk.
  Personeelsvereniging
  Mostert van de Weg
 • Wilma en Evert
  We hebben een prachtige avond gehad complimenten aan de organisatie en alle mensen die hieraan een bijdrage hebben geleverd inclusief natuurlijk die " rotterdammer" .
  Wilma en Evert
  Bouwbedrijf Zegers
 • Erna
  Deze spelshow was een goed geslaagd personeelsfeest in Eeterij de Hessenkar. Iedereen was er tevreden over. Veel plezier gehad.
  Erna
  Beweging 3.0 Sint Josef Nijkerk
 • Saskia
  Het was echt super. Iedereen was erg enthousiast. Met het tuinfeest tijdens eten gezellig zingen en daarna de crazy bingo show. Echt geweldig. Het was een hele leuke avond. En gelukkig bleef het droog! Super bedankt. En wie weet tot een volgende keer!
  Saskia
  Meander Medisch Centrum Amersfoort
 • Vrijwilligerscommissies
  We hebben een heel erg leuke en vooral gezellige avond gehad. De sfeer tijdens de Crazy Bingoshow onderling was perfect. Bedankt Party Planners voor de verzorging en begeleiding van de avond. Top avond en leuk geacteerd! Iedereen ging blij en goed bepakt de deur uit.  
  Vrijwilligerscommissies
  St. Jozef School
 • Natascha en Maudy
  Volgens mij kunnen we spreken van een zeer geslaagde avond! We hebben iedereen echt zien genieten van ons unit-uitje. Helemaal top! Dank je wel!
  Natascha en Maudy
  Arag Rechtsbijstand
 • Jeannette
  Goedemiddag. Gisteravond zijn we bij jullie geweest voor onze feestavond. Wat hebben we een geweldige avond gehad. Echt hilarisch. Ik ben al 2 keer met Sint Jozef Nijkerk bij jullie geweest, maar het is altijd weer afwachten hoe de collega`s van een andere locatie reageren op de Dinner Bingoshow.   Nou het is echt een succes geworden, iedereen heeft het erover. We hebben zoveel gelachen, lol gehad en zo ontspannen, waardoor je elkaar zo anders leert kennen. En het eten in Eeterij de Hessenkar was echt heerlijk. Onze complimenten.   We willen jullie nogmaals bedanken voor deze super avond. En willen jullie Johny en volgens mij heette hij Roy achter de muziek ook nogmaals bedanken voor deze geweldige avond. En voor Johny, ik weet niet of je ons gesprek nog herinnert van gisteravond over de inzet van Robotten in de zorg. Nou een metalen ding kan echt niet brengen wat jij ons gisteren gebracht hebt..   Geweldig. Bedankt,. Groetjes namens team Hamersveld.  
  Jeannette
  Beweging 3.0 Woonzorgcentrum Hamersveld
 • Ruud van de Berg, Warehouse Manager
  Hartelijk dank voor de goed georganiseerde avond. Om het maar in 1 woord te vangen, het was FANTASTISCH !!! Iedereen heeft genoten, veel gelachen en heerlijk gegeten en gedronken. Het entertainment was hilarisch. Kortom een geslaagde avond.  
  Ruud van de Berg, Warehouse Manager
  Havi Logistics BV