Kwisavond spelshow experience

ECHTE MANNEN ECHTE VROUWEN


Actieve humoristische spelshow;  de strijd der sexen barst los!!!!!

Altijd al willen weten welk geslacht in uw gezelschap het best vertegenwoordigd is als het gaat om b.v. intelligentie, handigheid en snelheid? Met deze vraag kan na afloop van de kwis spelshow voorgoed worden afgerekend en later op de werkvloer, thuis of op uw sportclub nog eens gebruikt/misbruikt worden.

Spelshow

Op iedere gewenste locatie

Drank all inclusive

Onbeperkt consumpties (inclusief buitenlands gedistilleerd).

Quiz

Middag- of avondvullend

Prijs op aanvraag

De prijs voor deze spelshow hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid
Party Planners Spelshow

ECHTE MANNEN ECHTE VROUWEN EXPERIENCE

Deze kwis spelshow bestaat uit weetjes over typisch mannen en typisch vrouwen, lachwekkende opdrachten, dilemma’s en stellingen, zooooo 2018.

In ‘Echte mannen, echte vrouwen Experience’ nemen twee teams het tegen elkaar op. Het ene team, onder leiding van onze Roy, bestaat uit mannen. Het andere team, onder leiding van onze Rianne, bestaat uit vrouwen. De kandidaten per team, wisselen tijdens de spelblokken. Achter de kandidaten staan natuurlijk de mannen of de vrouwen.

 • We spelen b.v.juffen tegen de meesters,
 • mama’s tegen de papa’s,
 • zusters tegen de broeders,
 • nichten tegen de neven,
 • sportsters tegen de sporters,
 • medewerksters tegen de medewerkers,
 • vriendinnen tegen de vrienden etc.

Hoe fanatiek kan je zijn? Leer mij mannen kennen!!!! Leer mij vrouwen kennen!!!!

De spelshow bestaat o.a. uit:

 • Ontvangst, welkom, uitleg spelshow.
 • 3 spelrondes (denken en doen) waarbij op komische wijze het uiterste van beide geslachten wordt gevraagd.
 • Finale met prijsuitreiking

Deze avondvullende spelshow duurt in totaal 4 uren, incl. presentator en presentatrice Roy en Rianne,inclusief live gezongen acts, toepasselijke tunes, licht, geluid en spelmaterialen.

 • Mogelijkheid tot dansen gaan we zeker niet uit de weg.
 • De spelrondes van de kwis vinden plaats tussen de gangen door.
 • Vereiste: de verdeling aantal mannen – aantal vrouwen moet naar uw mening in evenwicht zijn. Zoniet, dan verwijzen we u naar De Grote Surprise Quiz.

Kortom:

uw spelshow wordt gegarandeerd een succes, teambuilding is het goede woord. Winnen de mannen of winnen de vrouwen? En ja, hoe gaat het aflopen met het eeuwige onbegrip tussen de sexen, voor en na het spel??

Ideaal als teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiefeest, vriendenuitje of invulling van uw feestavond op de sportvereniging.

Tip:
Vraag de vrouwen roze kleding / accessoires  aan te trekken en de mannen (licht)blauw. De Grote Suprise kwis staat bol met optisch, muzikaal entertainment, waarbij we de strijd tussen de mannen en vrouwen achterwege laten. De prijs voor de interactieve spelshow ‘Echte mannen, echte vrouwen Experience’ hangt af van de grootte van uw gezelschap, benodigd licht en geluid en de afstand naar uw locatie.

Wenst u wel deze kwis, maar geen strijd tussen de mannen en vrouwen, dan verwijzen we u naar De Grote Surprise Kwis.

Sfeer impressie

Reserveren

Algemene informatie

De spelshow Echte mannen Echte vrouwen expierence is te reserveren als middag- of avondvullende besloten spelshow voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, tentfeest of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties.

Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze.

Prijs besloten spelshow op vaste locaties: op aanvraag.

De prijs voor deze spelshow hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken).

Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in de spelshow van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg.

Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers.

Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal quizmasters en acteurs welke worden uitgenodigd en uw budget.

Ervaringen van Echte mannen echte vrouwen Experience

Recensies

 • Berthina
  Wat een gezellige avond heb jullie ons bezorgd! Dit was precies wat we zochten voor het vrijgezellenfeest met mannen en vrouwen bij elkaar. We hebben heerlijk gegeten en de bediening was erg goed in Eeterij de Hessenkar Nogmaals onze dank hiervoor.
  Berthina
  Vrijgezellenfeest
 • Gea
  Wij hebben een erg leuke avond gehad voor ons personeel, mede door de leuke presentatie van de kwis. Vooral het letterspel met de kubussen was hilarisch. Complimenten namens ons en jullie bedankt voor de organisatie en wie weet tot een volgende keer.  
  Gea
  Zwembad Octopus Leusden