Het bekende spel, héél bijzonder gepresenteerd

GROTE SURPRISE KWIS


Geniet met uw collega’s, vrienden, teamgenoten of familie van de verrassende en vooral humoristische momenten tijdens de Grote Surprise Kwis. De Grote Surprise Kwis is niet gebonden aan een vast thema.  Intelligentie, handigheid of snelheid kunnen in uw voordeel zijn, maar kunnen u ook tegenwerken.

Het belangrijkste is dat iedereen geniet van deze kwis avond welke bol staat van HUMOR, MUZIEK, en GEZELLIGHEID!

Spelshow

Op iedere gewenste locatie

Drank all inclusive

Onbeperkt consumpties (inclusief buitenlands gedistilleerd).

Quiz

Middag- of avondvullend

Prijs op aanvraag

De prijs voor deze spelshow hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid
Party Planners Spelshow

GROTE SURPRISE KWIS

Actieve avondvullende spelshow waarbij nog niemand weet wat hem te wachten staat?

De Grote Surprise Kwis is een spelshow waarbij uw gezelschap in tweeën wordt verdeeld. De twee kampen gaan het tegen elkaar opnemen met lachwekkende opdrachten, dilemma´s en stellingen die er anno 2018 zóóóóó bij horen. Elk team heeft een teamcaptain welke de gehele avond de eer van zijn team hoog houdt. De kandidaten per team, wisselen tijdens de spelblokken.

De spelshow bestaat o.a. uit:

 • Ontvangst, welkom, uitleg spelshow.
 • 3 gevarieerde spelrondes o.a. ‘het grote letterspel’, maar dan op een bijzondere wijze uitgevoerd. Verder spelen we verdeeld over de avond: kennisspel, wie ben ik?, liedjes raden, verboden te lachen, geen ja geen nee geen uuuhh,  en het grote finale spel kan bestaan uit karaoke.
 • Finale met prijsuitreiking.

Deze avondvullende spelshow duurt in totaal 4 uren, incl. presentatie, volledige begeleiding, inclusief gezellige muziek, toepasselijke tunes, licht, geluid en spelmaterialen.

Na ieder spelblok wordt u ruimschoots en in alle rust de mogelijkheid gegeven, om gebruik te maken van het heerlijke eten: ‘voorgerecht’, hoofdgerecht (buffet) en nagerecht.

En natuurlijk is er volop gelegenheid om te dansen, en weer eens lekker uit je dak te gaan…..en wie weet komt er nog wel een echte artiest in je boven.

De Grote Surprise Kwis is ideaal als teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vriendenuitje, of als feestavond voor uw verenigingsleden, waarbij TEAMBUILDING, HUMOR en MUZIEK maar vooral GEZELLIGHEID hoog in het vaandel staan.

Tip: U kunt alvast nadenken over de samenstelling van de teams:

 • Vestigingen welke tegen elkaar gaan strijden.
 • Afdelingen
 • Willekeurig, de indeling is, zoals uw gasten hun plek in de zaal innemen.
 • De jonkies tegen de oudjes
 • Jongens tegen de meisjes: zie spelshow; Echte mannen, Echte vrouwen Experience.

Verzint u het maar…………..

Sfeer impressie

Reserveren

Algemene informatie

De Grote surprise kwis is te reserveren als besloten spelshow voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, tentfeest of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederlan.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties.

Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze.

Prijs besloten spelshow op vaste locaties: op aanvraag.

De prijs voor deze spelshow hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken).

Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in de spelshow van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg.

Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers.

Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal quizmasters en acteurs welke worden uitgenodigd en uw budget.

Ervaringen van de spelshow Grote Surprise kwis

Recensies

 • Eliane
  Nogmaals mega dank voor alle goede zorgen tijdens de waanzinnig geslaagde avond. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen en de zangkunsten tijdens het karaoke gedeelte van iedereen komen nog vaak ter sprake. En natuurlijk ook bedankt voor het extra uurtje vermaak! Het afstemmen middels een goed draaiboek van de Grote Surprise kwis met Rootz at the Harbour in Scheveningen was goed geregeld.
  Eliane
  Hoofdkantoor ANWB, DEN HAAG
 • Max
  Ons teambuildingsfeest was zeer zeker geslaagd. Goede begeleiding en entertainment en het eten in 't Moaske was ook prima. Het typetje zwerver was op momenten voor een aantal shocking, maar persoonlijk vond ik m geweldig
  Max
  CZ Zorgverzekering
 • Berthina
  Wat een gezellige avond heb jullie ons bezorgd! Dit was precies wat we zochten voor het vrijgezellenfeest met mannen en vrouwen bij elkaar. We hebben heerlijk gegeten en de bediening was erg goed in Eeterij de Hessenkar Nogmaals onze dank hiervoor.
  Berthina
  Vrijgezellenfeest
 • Familie Gerritsen
    Het was helemaal top geregeld. De familie en vrienden waren (ook de volgende dag nog )zeer enthousiast Prima dat jullie de sfeer goed aanvoelden (er werd veel gedanst) en dat daardoor niet het gehele programma kon worden afgewerkt. Entertainment: prima, we speelden de jonkies tegen de oudjes Zang (met name de dame) erg goed Bediening:prima Eten en drinken Hessenkar: goed  
  Familie Gerritsen
  Hollandse Rading
 • Babet uit Boxtel
    We waren zeer tevreden over de Grote Surprise kwis als invulling van ons buurtfeest! Fijne flexibele avond. Jong en oud hebben zich goed geamuseerd.  
  Babet uit Boxtel
 • Gea
  Wij hebben een erg leuke avond gehad voor ons personeel, mede door de leuke presentatie van de kwis. Vooral het letterspel met de kubussen was hilarisch. Complimenten namens ons en jullie bedankt voor de organisatie en wie weet tot een volgende keer.  
  Gea
  Zwembad Octopus Leusden
 • Esther
  Het was een gezellige en geslaagde avond, we hebben veel positieve reacties ontvangen. De break van Illusionist Steve was voor jullie entertainers misschien wel lang, wij hebben het als een leuke afwisseling op het programma ervaren, hij is erg goed! Het optreden van de zangeres was erg goed en ze vervulde haar rol als mede-spelleider ook erg leuk. Door het drukke programma vonden we het aantal spellen wat mager: raden van tv-series, geen ja geen nee en het karaokespel. maar ondanks deze opmerking hebben we het wel als een geslaagde avond ervaren.  
  Esther
  Metec