Een uniek idee!

THE DINER GAMESHOW


Samen spelen, samenwerken, teambuilding, tafelen, dansen, gezelligheid; dat zijn de sleutelwoorden tijdens deze avondvullende Diner Gameshow. Heerlijk eten en drinken met tussen de gangen door een fantastisch quiz- en spelshow.

Spelshow

Op iedere gewenste locatie

Drank all inclusive

Onbeperkt consumpties (inclusief buitenlands gedistilleerd).

Quiz

Middag- of avondvullend

Prijs op aanvraag

De prijs voor deze spelshow hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid
Party Planners Spelshow

THE DINER GAMESHOW

In teams (stellen kunnen bij elkaar blijven) neemt men deel aan deze fantastische spelshow, elke tafel is een team. De gasten kunnen vrij gaan zitten, maar ook naar uw wens in teams ingedeeld worden op diverse ludieke manieren.

Tijdens het diner en na afloop is er gezellige muziek, uiteraard live gezongen, uitpakken met dans muziek behoort ook tot de mogelijkheden! Het quiz- en spelprogramma vangt aan met het bedenken van een teamnaam en het benoemen van een captain.

Er zijn verschillende quiz en spelronde’s met o.a.:

 • Algemene kennisvragen. ( toegespitst op uw bedrijf, sportvereniging, familie op verzoek )
 • Waar of niet waar, is het een bizar feit of fictie?
 • Pictoinary, gebarentaal of hints.
 • Muziekfragmenten van toen en nu, noem de zanger(es), groep en/of titel.
 • Geluidseffecten, wat hoort u nu?
 • T.v. en film muziek, bij welke film of t.v. serie hoort deze muziek?

In de finale spelen de twee beste teams tegen elkaar. Zowel het winnende team, als het team met de minste resultaten gaan bij ons in de prijzen vallen.

Deze spelshow heeft zich bewezen, altijd succesvol. De sfeer wordt bepaald door uw gezelschap, ingetogen of juist uitbunding of helemaal los.

Naast de quizmaster kunnen we uitbreiden met assistent feestentertainer, om de spelshow extra dimensie te geven. Denk hierbij aan een fantastisch ontvangst door onze picollo, later op de avond zal de partyfotograaf ten tonele verschijnen en kijk niet op van onverwacht bezoek. De lachspieren worden op de proef gesteld.

Het spreekt voor zich, dat wij alle benodigde materialen zelf verzorgen en nauw overleg met u voeren.

Sfeer impressie

Reserveren

Algemene informatie

De spelshow The Diner Gameshow is te reserveren als middag- of avondvullende spelshow voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, tentfeest of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Deze show duurt ca. 3-4 uur, een 3-gangen diner is een vereiste, buffetvorm is mogelijk. Deze spelshow is tevens in te korten en in te zetten in uw bedrijf om b.v. uw cursusdag, teambuildingsdag, seminars, vergaderingen e.d. op te leuken.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties.

Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking diner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze.

Prijs besloten spelshow The Diner Game Show op vaste locaties: op aanvraag.

De prijs voor deze spelshow hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken).

Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in de spelshow van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg.

Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers.

Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal quizmasters en acteurs welke worden uitgenodigd en uw budget.

Ervaringen van spelshow Diner Gameshow

Recensies

 • Bart
  Het was weer een geslaagde Oudejaarsavond voor de veteranen. Afgelopen week veel respons gehad dat het een gezellige avond was. Met de presentator ook gesproken over de invulling van de avond die mocht wel weer zoals de eerste keer zijn oftewel meer reuring maar neemt niet weg dat de mensen zich prima hebben vermaakt . Tot einde van het jaar. Gr. Bart  
  Bart
  Stichting de Basis, Doorn