Bonte avond in huize pruimtabak

BEJAARDENHUIS OP STELTEN


Wij nodigen u met uw gasten deze avond uit op het themafeest in de meest bizarre recreatiezaal van “Huize Pruimtabak”, waar onze eigen activiteitenbegeleider Max al sinds mensenheugenis met veel plezier de scepter zwaait. Hij weet als geen ander zijn “bewoners” altijd weer bijzonder te vermaken.

Onder het motto:”een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”.

All inclusive besloten dinnershow:

vanaf 40 personen; onbeperkt buffetten, consumpties en professioneel entertainment.

Entertainmentpakket:

themafeest te boeken op iedere gewenste locatie in Nederland.

Themafeest

Live muziek en professioneel entertainment

Bruisende Feestavond

19:30 – 00:00 u. De prijs voor deze thema avond hangt af van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Entertainers

Extra acteurs zijn voor besloten themafeesten in overleg bij te boeken
Party Planners Themafeest | Dinnershow

BEJAARDENHUIS OP STELTEN

Het thema

Max heeft, samen met Zuster Begonia en Zuster Bertha, in plaats van de jaarlijkse fancyfair, eens een bonte feestavond voor alle “”bewoners” georganiseerd. Nou wat je zegt “bont”. Hoofdzuster Begonia zal haar gasten gaan vermaken met haar zangkunsten, terwijl zuster Bertha een oogje in het zeil houdt voor eventuele ongemakken aan tafel, vraag gerust eens naar een tena-lady. Max heeft deze avond van alles in petto; wat dacht u van een rollator-race en optredens van heuse artiesten. Huize Pruimtabak is dan ook niet leeftijdsgebonden maar een vrolijke instelling voor iedereen die zin heeft in FEEST.

Nummers uit de oude doos zingt Max nog feilloos, maar het levenslied, het Seventies en het hedendaags repertoire zullen ook zeker aan bod komen, allen met een hoog meezinggehalte, de voetjes moeten van de vloer. Themafeest compleet, bejaardenhuis op steltenThemafeest Bejaardenhuis op stelten, Party Planners Vanavond is er voor de “bewoners” dan ook geen tafeltje-dekje, maar de gehele avond onbeperkt eten en drinken. Kortom, Huize Pruimtabak is het meest gezellige bejaardentehuis van Utrecht.

Sfeerimpressie

Video Bejaardenhuis op stelten

Reserveren

Het entertainmentteam van Bejaardenhuis op stelten is te reserveren voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest, festival of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Op een themafeest kunt u gedurende 4 of 4,5 aansluitende uren genieten van dit professionele ongeorganiseerde georganiseerde stelletje ongeregeld.

Dit themafeest is uitermate geschikt voor medewerkers en / of cliënten uit de gehele zorgsector. Per optreden wordt het aangepast aan de vorm van zorg: ziekenhuis, huisartsenpost, zorginstelling, zorgcentra etc.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken). Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in het thema van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg. Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers. Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal zusters (acteurs) van Huize Pruimtabak welke worden uitgenodigd en uw budget.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties. Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze. Prijs besloten themafeest op vaste locaties: op aanvraag. De prijs voor dit themafeest hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid. Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Ervaringen van Themafeest Bejaardenhuis op stelten

Recensies

 • Joke
  Hallo Hetty, Pauline,Max en Cor. Ik wil jullie namens Jan en mij van harte bedanken voor de geweldig leuke avond, welke jullie ons bezorgd hebben tgv de 65ste verjaardag van Jan. Jullie doen het fantastisch en weten iedereen er bij te betrekken op een hele leuke manier. Ook de 2 gasten uit India vonden het geweldig. Het is een groep die als het eenmaal los komt gezellig meedoet en dat is prima gelukt We hebben heel veel leuke reactie’s  gekregen. Ook de muziek vonden ze leuk en heel herkenbaar.Pauline blijf nog maar lang hoofd van de afd. want dat doe je goed. Max het is een cadeau als je zo makkelijk en gezellig  alles aan elkaar kunt praten ,we hebben er van genoten. Hetty bedankt voor de prettige samenwerking, het was allemaal goed en naar wens geregeld en ook nog bedankt voor de foto’s.  
  Joke
  Prive feest
 • Angelique
  Het was weer een heel leuk gezellig thema feest afgelopen zaterdag. Wij zijn erg tevreden. Alles was goed het entertainment, zang, en eten en drinken. Echt top.
  Angelique
  Dartclub de Gifpijltjes.
 • Nel, PV
  Het was super gaaf . Iedereen  vond het zorgfeest leuk .dus zeker voor herhaling vatbaar. Ik hou jullie in de map .voor evt ander thema. Bedankt voor de goede zorgen .
  Nel, PV
  Zorgcentrum Roomburgh
 • PV
  Wij hebben een feestavond "bejaardenhuis op stelten" meegemaakt in de klaveet. Petje af voor de entertainers die er een topavond van hebben kunnen maken. Iedereeen die ik naderhand gesproken hebt waren vol lof over de avond. Het eten was ook heel lekker en heb niemand gehoord die het niet lekker vond. Kortom we hebben een heel gezellige avond met heerlijk eten mee mogen maken. Hartelijk bedankt namens personeelsvereniging
  PV
  L.A.Verkley B.V.
 • Laura
  Geweldig zoals jullie het entertainment hebben kunnen toespitsen op de Primair Huisartsenpost. Inhoudelijk klopte het. De anekdotes van onze werkvloer hebben jullie fantastisch verwerkt in de kwis VUZC; Verwen Uw Zorg Collega's. Leuke Dinnershow, we hebben goede reakties gehad. De bediening en de buffetten van de Eeterij in Achterveld was meer dan goed.
  Laura
  Primair Huisartenpost Amersfoort
 • Marleen, Coördinator vrijwilligersdienst
  Het eerste contact met Party Planners liep gelijk al goed, er was gelijk een klik. We hadden dezelfde ideeën hoe we deze middag/avond willen invullen. De locatie het Vechthuis in Utrecht was perfect, het eten kon niet beter, bediening erg sympathiek De entertainers van het Bejaardenhuis op stelten waren top. Voelde de sfeer goed aan en speelde daar goed op in. Bingo was TOP. De vrijwilligers hebben het vrijwilligersuitje allemaal als leuk ervaren en  de verhalen gaan hier nog steeds de ronde. We hebben heel erg genoten en vol lof over jullie. Nogmaals bedankt voor de fantastische middag en zeker tot ziens!
  Marleen, Coördinator vrijwilligersdienst
  Vrijwilligersdienst Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn
 • Jack Heijmans
  Heb alleen maar goeie reacties gekregen hoor, bejaardenhuis op stelten tijdens m'n 60ste verjaardag was een geslaagd feest.
  Jack Heijmans
  De Eetfabriek
 • Lagemaat Lunteren
  Het 'bejaardenhuis op stelten' is precies dat extra wat ons feest geweldig maakte. Iedereen heeft het erg leuk gevonden, ook onze kleinkinderen.
  Lagemaat Lunteren
  40 jarig huwelijk
 • Chauffeurs Buurtbus Oosterhout
  De opkomst was iets kleiner dan verwacht, maar de mensen die mee waren hebben erg genoten van het eten en het entertainment, heel geslaagd!
  Chauffeurs Buurtbus Oosterhout
 • Petra
  Wij hebben allemaal genoten, het is leuk voor jong en ouder... Het was een fantastisch feest, sloot helemaal aan bij onze gelegenheid! Nogmaals bedankt!
  Petra
  Total de Horst, Leusden
 • Monique
  Het themafeest 'Bejaardenhuis op stelten' is heel goed ontvangen bij onze medewerkers. Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord. De samenwerking verliep prima en qua inhoudt was het heel goed. Kortom een super feestje.
  Monique
  AxionContinu, locatie Voorhoeve Utrecht
 • PV zorgcentra Zorg-Waard
  De sfeer was goed, professioneel gebracht. We hebben een mooi personeelsfeest voor de medewerkers van onze locaties gehad in de Koningshoeve in Klaaswaal Bedankt en wie weet tot de volgende keer.
  PV zorgcentra Zorg-Waard
 • Familie Hoogewerf
  Vonden het een geweldige avond, qua organisatie, eten, drinken en entertainment. Wij hebben allen genoten, het was fantastisch. Komen vast en zeker terug en zullen via mond tot mond reclame, jullie party planners aanbevelen.
  Familie Hoogewerf
 • Jeannette
  Goedemiddag. Gisteravond zijn we bij jullie geweest voor onze feestavond. Wat hebben we een geweldige avond gehad. Echt hilarisch. Ik ben al 2 keer met Sint Jozef Nijkerk bij jullie geweest, maar het is altijd weer afwachten hoe de collega`s van een andere locatie reageren op de Dinner Bingoshow.   Nou het is echt een succes geworden, iedereen heeft het erover. We hebben zoveel gelachen, lol gehad en zo ontspannen, waardoor je elkaar zo anders leert kennen. En het eten in Eeterij de Hessenkar was echt heerlijk. Onze complimenten.   We willen jullie nogmaals bedanken voor deze super avond. En willen jullie Johny en volgens mij heette hij Roy achter de muziek ook nogmaals bedanken voor deze geweldige avond. En voor Johny, ik weet niet of je ons gesprek nog herinnert van gisteravond over de inzet van Robotten in de zorg. Nou een metalen ding kan echt niet brengen wat jij ons gisteren gebracht hebt..   Geweldig. Bedankt,. Groetjes namens team Hamersveld.  
  Jeannette
  Beweging 3.0 Woonzorgcentrum Hamersveld
 • Mirella
  Het was een zeer geslaagde avond! De vrijwilligers hebben erg genoten, ook de week erna hebben we dat nog vaak gehoord. En wijzelf trouwens ook, het was echt ontzettend leuk en lachen geblazen! Hartelijk dank voor deze leuke en gezellige avond!
  Mirella
  Wijdezorg, Team Welzijn
 • Conny, Woonbegeleider
  Wij hebben de avond als fantastisch ervaren, veel gelachen heerlijk gedanst en gezongen. Het eten was erg lekker en  het drinken werd ruim geserveerd. We hopen zeker een keer terug te komen.
  Conny, Woonbegeleider
  Stichting Philadelphia Zorg Zuid West
 • Nienke
  We vonden het een ontzettend leuk themafeest en dat is ook wat we van de medewerkers terug hebben gekregen. Het doel om samen iets gezelligs te doen is zeker gelukt en wat een herkenbare anekdotes werden er gelanceerd  voor de zorgsector. Knap gedaan.
  Nienke
  Huisartsenpost Blaricum
 • Wilma en Evert
  We hebben allemaal weer genoten van entertainmentteam Bejaardenhuis op stelten, eten en drinken. De locatie de Hoefslag in Barneveld was prima, maar wat moeilijk te vinden Dank voor de organisatie  
  Wilma en Evert
  Zegers Bouw Ede, Arnhem en Doetinchem