De lang verwachte reünie van de zesde klas van uw lagere school

FOUTE SEMI SEVENTIES & EIGHTIES FEEST


Een onverslaanbare DJ (dis)Ko neemt u mee terug, tussen de gangen door, naar de zeventiger en tachtiger jaren. Al sinds de lagere school loopt Ko achter de feiten aan en hoopt nog steeds een zeer populaire entertainer te worden.

Helaas is Ko een beetje blijven hangen in de 70’er jaren en ziet elk optreden nog als een schoolfeest uit die tijd. aanschuiffeest het foute semi Seventies feest

Gelukkig is Rico altijd weer de redder in nood, door zijn weergaloze assistentie, tijdens het geklungel van z’n broer Ko.

All inclusive besloten dinnershow:

vanaf 40 personen; onbeperkt buffetten, consumpties en professioneel entertainment.

Entertainmentpakket:

themafeest in te huren op iedere gewenste locatie in Nederland.

Themafeest

4 uren live muziek en professioneel entertainment

Bruisende Feestavond

De prijs van dit themafeest hangt af van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Entertainers

Extra acteurs zijn in overleg bij te boeken
Party Planners Themafeest | Dinnershow

FOUTE SEMI SEVENTIES & EIGHTIES FEEST

Themafeest | Dinnershow 

‘t foute Seventies Eighties feest

Met veel glitter, discolights en de onsterfelijke disco-muziek, strakke pakken, wijde pijpen, plateauzolen, live zang door Ameezing Gré, te foute spelletjes, humoristische animatie en quizzen, waant u zich weer helemaal in de zesde klas van toen, een onvergetelijke happening. U kunt weer eens lekker zingen en dansen, op de hitsuccessen van ABBA, traditionals van Boney M, nummers uit de film ‘Saterday Night Fever’ en Paradise by the Dashboardlights zal ook zeker niet ontbreken.

Tijdens het Seventies Eighties themafeest verzorgen wij voor u:

 • DJ booth met DJ-technicus
 • Diverse lichteffecten
 • Podiumaankleding, licht en geluid
 • Acteurs en entertainers in gepaste kleding.
 • Showblokken live gezongen en gepresenteerd door (dis)Ko, Rico en Amazing Gré. Erg goede entertainers, gewoon gezellig, zeer humoristisch en afwisselende show.
 • Ontvangstact,
 • Eighties bingo
 • Live optreden van Elvis
 • Rode draad; raad de plaat, Series uit mijn jeugd
 • Quiz / karaoke (indien gewenst)
 • Animators: Robby en Rico: broer van Ko, ontvangst en animatie, gedurende de avond. In Eighties stijl, Groovy nerd, zwerver, funky disco gast, lugubere nozems, dronken ober.
 • In te zetten als spetterende feestavond of Dinnershow.

Optioneel en erg sfeerverhogend: verlichte dansvloer

Leuk zal natuurlijk zijn als uw gasten zich ook in kleding uit die (school)tijd hijsen! Een themafeest in de stijl van de jaren zeventig staat bol van de kleurige kleding en gouwe ouwe dansmuziek. De themafeesten in de stijl van de jaren zeventig van Party Planners zijn een gegarandeerd succes voor grote en kleine gezelschappen. Party Planners biedt u een compleet concept en is uw partner bij de organisatie ervan. Velen zijn u voorgegaan.

Sfeerimpressie

Video 70s & 80s feest

Reserveren

Het entertainmentteam van het foute semi seventies & eighties feest is in te huren tijdens uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland

Op een themafeest kunt u gedurende 4 – 5 aansluitende uren genieten van deze disco kneiters.

Entertainmentpakket Seventies Eigties inhuren

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, festival, kazerne, bedrijfshal, tent, zorgcentrum of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken). Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in het thema van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg. Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers. Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal dancers (acteurs) van DJ Dis Ko welke worden uitgenodigd en uw budget.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 30 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties. Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze. Prijs besloten themafeest op vaste locaties: op aanvraag. De prijs voor dit themafeest hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid. Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Ervaringen met themafeest 't Foute semi Seventies & Eighties party

Recensies

 • Personeel vestigingen Gamma Ede
  We hebben het onwijs naar ons zin gehad. Alle collega's waren zeer tevreden over het lekkere eten en de gezelligheid in de Klaveet, zelfs mijn collega's die vegetarisch en moslim zijn hebben lekker gegeten. We hebben veel gedanst en de zang was ook heel goed. Heel erg bedankt voor de gezellige avond, zeker voor herhaling vatbaar
  Personeel vestigingen Gamma Ede
 • Diana
  Het open inschrijffeest was SUPER !! Iedereen heeft genoten van deze avond in De Moer. Moeten nu weer gaan sparen voor het volgende feest maar helaas zal dit nog wel 2 jaar duren. Bedankt voor het organiseren
  Diana
  PV 't Stuultje, Hutten Meubelfabrikant
 • Anoniem
  De reacties zijn allemaal positief. Een van ons zei: als ze het niet naar hun zin hebben dan ligt dat aan hun zelf. Ik heb in ieder geval een lekkere thema avond gehad. En niet onbelangrijk: het eten was ook erg goed, het smaakte allemaal prima. We zijn helemaal tevreden, allemaal goede dingen gehoord van onze mensen.
  Anoniem
  PV Unica
 • TTV SBM Tilburg
  Het was afgelopen zaterdag in een woord "fantastisch" in 't Maoske in de Moer. Het hele plaatje klopte van aankleding tot aan het entertainment! "Ko" en "Ricardo" hebben ons een geweldige avond bezorgd met een juiste balans tussen een dosis humor, spel ,verrassende zang kwaliteit en perfect acteren/rolbeleving De hele week wordt er al over het feest nog flink nagepraat. Kortom zeker voor herhaling vatbaar en ik sluit zeker niet uit dat we volgend jaar met een ander thema weer gebruik maken van jullie. Ik heb nav het feest al diverse mensen voorzien van jullie informatie voor hun bedrijf. Tot een volgende keer.
  TTV SBM Tilburg
 • PV
  Het feest was een schot in de roos voor onze winkels! Iedereen heeft er erg van genoten en alle facetten waren prima geregeld! Bedankt voor de leuke avond.
  PV
  Hans Anders Opticien
 • Personeelsvereniging
  We zijn erg tevreden over ’t foute semi-Seventies Eighties feest bij Party Planners. Wat kan die gozer goed zingen zeg, wij dachten eerst dat het playback was. Iedereen was vol lof over de avond. Leuke muziekkeuze. Al met al, reuze naar ons zin gehad.
  Personeelsvereniging
  ProRail
 • Annelies
  Wij hadden gekozen voor het themafeest 'Back to the Roaring Sixties' , omdat het dorpshuis 50 jaar bestond. Het was zaterdag hartstikke top en goed geregeld door Party Planners, ook het decor. Het themafeest was buitengewoon goed, iedereen heeft het erg naar z'n zin gehad. Echt knap hoe de acteurs in hun rol bleven. Toen ze na afloop nog even in de zaal waren, werd er gevraagd wie die mensen waren, dus dat was wel leuk. Alleen maar goede reacties. We zien elkaar.
  Annelies
  Dorpshuis Ravenswaaij
 • PV
  Het was grandioos, dikke pluim. Amusement, eten en drinken was goed. We hebben veel gelachen, iedereen heeft het bar naar z'n zin gehad. Het begon al met de bingo, mooie competitie met grappige flutprijsjes en geweldig commentaar. Typetjes waren top.Echt iedereen was op de vloer Kortom: dik in orde, tot volgend jaar.  
  PV
  Transportbedrijf Koolwijk Polsbroek
 • Personeelsvereniging
  De reacties zijn allemaal positief. Een van ons zei: als ze het niet naar hun zin hebben dan ligt dat aan hun zelf. We hebben in ieder geval een lekkere avond gehad. En niet onbelangrijk: het eten was ook erg goed, het smaakte allemaal prima. We zijn helemaal tevreden, allemaal goede dingen gehoord van onze mensen.  
  Personeelsvereniging
  Unica
 • Annelies
  Is super geweest.in het najaar zijn we er weer. Maar dan met 20 onze kinderen met aanhang gaan dan ook mee. Groetjes Annelies
  Annelies
 • fam. Sanders
  Het Seventies Eighties feest was geweldig! Bedankt voor de fantastische avond. Dankzij jullie een onvergetelijke avond. We hebben genoten van ons 40 jarig huwelijksfeest bij de Ambivent Groep in De Lier.
  fam. Sanders
  De Lier
 • Giel

  wij hebben bijzonder genoten van 't seventies eighties feest in 't maoske. eten was prima. bediening en alles erom heen prima verzorgd . wij zullen zeker x terugkomen wanneer we weer reünie hebben en jullie aanbevelen .

  Giel
  reünie vriendenclub
 • Personeelsvereniging
  Het oordeel is unamien: fantastisch. Er wordt nog lang gepraat over deze ouderwets gezellige avond. De organisatie hebben wij weinig aan hoeven doen, dat hadden jullie goed geregeld. Met De Klaveet hebben we de zaal naar onze behoefte afgestemd, tot volle tevredenheid. De zang was meeslepend, slechts een enkele senoir vond de muziek wat hard staan; dat blijft altijd moeilijk… Kortom: voor herhaling vatbaar! Mret vriendelijke groet, mede namens het bestuur van personeelsvereniging Binding, Paul Gemeente Wageningen
  Personeelsvereniging
  Gemeente Wageningen
 • Ed Vernooy
  De groep heeft het onwijs naar hun zin gehad, veel gelachen en lekker gegeten. Zelf ben ik ook erg enthousiast over de samenwerking. Geen op of aanmerkingen dus, zeer tevreden klant en opdrachtgever! Tot een volgende keer! Met viendelijke groet, Ed
  Ed Vernooy
  Triomf Tours BV
 • secretaris en penningmeester
  Wij hebben alleen maar goede berichten gehoord over deze avond. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Bedankt voor de goede verzorging en de snelle afhandeling van de annulering van 2 personen.
  secretaris en penningmeester
  pv-ov Nieuwegein
 • Patricia
  We hebben een superfeest gehad. Alleen maar complimenten van onze gasten. Na de opening is de verlichte dansvloer alleen maar vol geweest. Iedereen is vol lof over de muziek en de typetjes tijdens onze bruiloft. Jullie heel erg bedankt de vast tot ziens. Groet Partricia
  Patricia
  Hilversum
 • familiefeest
  Wij hebben een hele leuke avond gehad afgelopen zaterdag. Het was helemaal top en gezellig. Bediening, eten en entertainment was goed en lekker.
  familiefeest
 • Commissiehandel Westerwolde
  Het was dik voor elkaar afgelopen zaterdag in Herberg Sellingen. De typetjes waren geweldig, veel humor en goede muziekkeuze. De Seventies-Eighties bingo mocht voor ons iets korter, maar onze gasten speelden wel fanatiek mee. We hebben genoten van onze 50ste verjaardag, ook onze Duitse gasten vonden het fantastisch.
  Commissiehandel Westerwolde
  Jos