Prettig gestoord themafeest, voor en door kanslozen

KANSLOOS SKIHUTFEEST


Henk, Ingrid en Peter heten u van harte welkom in hun prettig gestoorde skihut voor het enige kansloze hilarische skihutfeest op aard.

Henk, Ingrid en Peter genieten van het leven, houden van sfeer, gezelligheid, humor, een spelletje, lekker eten en drinken (all inclusive), een dansje en dit willen zij graag met u delen tijdens hun skihutfeest.

All inclusive besloten dinnershow:

vanaf 40 personen; onbeperkt buffetten, consumpties en professioneel entertainment.

Entertainmentpakket:

themafeest te boeken op iedere gewenste locatie in Nederland.

Themafeest

Live muziek en professioneel entertainment

Bruisende Feestavond

19:30 – 00:00 u. De prijs voor deze thema avond hangt af van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Entertainers

Extra acteurs zijn voor besloten themafeesten in overleg bij te boeken
Party Planners Themafeest | Dinnershow

KANSLOOS SKIHUTFEEST

Het thema

Henk en Ingrid zijn immers onze denkbeeldige ‘doorsnee Nederlander’, waarbij we ons graag thuis voelen. Na hun persoonlijke recessie en met behulp van een lening van de bank en vanaf heden een ‘doe eens normaal’ mentaliteit, hebben zij besloten om ook u te laten kennismaken met hun aangepaste levenswijze. Zij zullen u tijdens hun apres ski party ernstig kansloos vermaken met een quiz en skihutspellen, maar wel op het hoogste niveau. Vooral vrijgezel Peter zal er, op zijn eigen ‘kansloze wijze’, alles aan doen wat binnen zijn beperkte vermogen ligt om het u naar uw zin te maken, interactief vermaak.

Een avond vol met leuke en gezellige muziek, veelal oude nummers in een nieuw jasje gedraaid door Ski Jee Henk, afgewisseld met live zang door Henk en Ingrid. Het is niet bruut, stijlvol, boers, uitbundig, ingetogen, saamhorig, maar lekker kansloos. Kortom: Een absolute topper uit onze themafeesten, zowel DJ/presentator, zang en animatie weten deze apres ski party naar een ongekend kansloos hoogtepunt te brengen. Voelt u zich een gemiddelde Nederlander en heeft u een kansloze kennis, vriend, collega of familielid welke iets te vieren heeft, dan is dit het feest wat u zoekt.

Sfeerimpressie

Video Kansloos Skihut Feest

Reserveren

Het entertainmentteam van het Kansloos skihutfeest is te reserveren voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest, festival of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland

Op een themafeest kunt u gedurende 4,5 aansluitende uren genieten van onze “kansloze” entertainers.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken). Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in het thema van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg. Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers. Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal acteurs welke worden uitgenodigd en uw budget.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties. Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze. Prijs besloten themafeest op vaste locaties: op aanvraag. De prijs voor dit themafeest hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid. Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Ervaringen van Themafeest Kansloos skihutfeest

Recensies

 • Personeelsfeest
  Wij hebben met ons bedrijf een prima feest gehad.  Eten en drinken was ruim voldoende aanwezig en het entertainment van het skihutfeest was erg goed. We hopen in de toekomst nog eens een themafeest mee te maken bij jullie!
  Personeelsfeest
  J.C. van Veldhuizen
 • Eric
  We zijn buitengewoon tevreden over het skihutfeest van afgelopen zaterdag. Spel erg leuk en alles gezellig en goed. Helemaal niks op aan te merken. Medewerkers zijn erg enthousiast over de avond. Eten heerlijk bij Eeterij de Hessenkar, alles helemaal goed.   Heel erg bedankt voor jullie inzet.
  Eric
  Mantrans Renswoude
 • Louise
  We kijken met heel veel plezier terug op het skihutfeest! Veel complimenten gehad van collega’s. Eten in Eeterij de Hessenkar was heel goed en de entertainment voelde de sfeer erg goed aan. Ook de foto’s en karikaturist vielen in de smaak. Wat ik zelf erg prettig vond is dat ik zelf ook mee kon feesten zonder dat ik ergens op hoefde te letten, dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Kortom, topfeest dus! Hopelijk kunnen we het volgende Bosveld-feest weer met jullie doen!
  Louise
  Bosveld Incasso en gerechtsdeurwaarders
 • Olaf
  Bij deze wil ik jullie nog even laten weten dat wij een zeer geslaagde avond hebben gehad en dat alle reacties op het apres-ski feest tot nu toe positief zijn. Bedankt en wellicht tot een volgende keer!
  Olaf
  Bouwbedrijf A. Huurdeman
 • Weeda Transport
  We hebben en super leuke avond gehad was hellemaal top in 't Maoske Alles was prima naar wens boeken zeker nog een keer bij jullie Dank u
  Weeda Transport
 • Ingrid
  We hebben vrijdag een zeer geslaagd uitje gehad met ons personeel. De organisatie zoals deze verlopen is, is prima! Voor de dame en heer van het entertainment ook een grote pluim! Het eten werd snel bijgevuld. Zeker voor herhaling vatbaar!
  Ingrid
  Peter Timmers Handelsonderneming B.V.
 • Sari
  Wij zijn zeer tevreden zowel over de organisatie als het typetje tijdens ons oktoberfeest in Prinsenbeek.
  Sari
  Bouwbedrijf Boot
 • Betty
  Vrijgezellenfeest Wij hebben afgelopen zaterdag genoten van de gezellige avond en het smakelijke eten. Het was een geslaagde avond voor onze vrijgezel. Vriendelijke groet.
  Betty
 • PV feest Stichting Nusantara Zorg Beheer
  Het was een zeer geslaagde avond. Iedereen heeft genoten en de organisatie was weer prima. Wij hopen op deze manier nog meer feestjes voor onze vestigingen te kunnen organiseren. Met vriendelijke groet Margreet en de andere PV leden
  PV feest Stichting Nusantara Zorg Beheer
  Personeelsvereniging
 • familiefeest
  Zowel ik als mijn familie hebben echt een onvergetelijke avond gehad. Onze dank daarvoor! Het personeel van 't Maoske was ontzettend vriendelijk. Niets was te gek. Zo waren mijn ouders net een paar dagen voor zaterdag aan een dieet begonnen en toen het toetje op tafel kwam, werd er meteen voor een alternatief gezorgd omdat zij niet van het ijs mochten smullen. Erg attent, we hadden het tenslotte niet doorgegeven. Overigens heb ik me wel aan het toetje tegoed gedaan en het was heerlijk! Evenals de soep en het dinerbuffet. Ook de drank werd lekker door geserveerd. Kortom, we zijn niets tekort gekomen. Ook de entertainment was geweldig. Erg leuk in elkaar gezet. Heel gemoedelijk en knap dat ze de mensen die normaal niet graag op de voorgrond staan, toch meekrijgen. We hebben genoten met z'n allen. Heb ook erg veel leuke reacties van de familie terug gekregen. Top! Ik heb de organisatie van het familiefeest op me genomen. Ik heb hier niets op aan te merken. Het contact verliep soepel en alles was duidelijk. Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke avond
  familiefeest
 • anoniem
  Prima avond, alles erop en eraan. Erg leuk met meerdere gezelschappen. Onze jubilaris werd op een heel erg leuke manier in de belangstelling gezet. Bedankt.
  anoniem
  jubilaris