Audeâhrwets Haags Feissie, Lekkeâhrrr

SJAAKIES VETTE FAMILIE FUIF


Wat een narigheid, we gaan het weer eens proberen met onze bovenste beste neven Haagse Sjaakie en Henkie!!! We hebben veel goed te maken, herinnert u nog ons familiefeest van vijf jaar geleden?

Het familiefeest liep volledig uit de hand, en dat mag nu écht niet meer gebeuren. Vanavond beloofd het een groot “Vet” familiefeest te worden. Houdt u er alvast rekening mee dat deze fuif enigszins chaotisch kan verlopen.

All inclusive besloten dinnershow:

vanaf 40 personen; onbeperkt buffetten, consumpties en professioneel entertainment.

Entertainmentpakket:

themafeest te boeken op iedere gewenste locatie in Nederland.

Themafeest

Live muziek en professioneel entertainment

Bruisende Feestavond

19:30 – 00:00 u. De prijs voor deze thema avond hangt af van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Entertainers

Extra acteurs zijn voor besloten themafeesten in overleg bij te boeken
Party Planners Themafeest | Dinnershow

SJAAKIES VETTE FAMILIE FUIF

Het thema

U wordt tijdens dit Haagse themafeest ontvangen door de familie zelf. Haagse Sjaakie en Henkie en andere betrouwbare familieleden zullen er alles aan doen om hun neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s en wellicht de buren en een enkele vrijgezel en een vroegere collega te verwennen met zang, karaoke, show, animatie, spel, “Vet” eten en onbeperkt consumpties. De familie geeft een showtje van luchtgitaar spelen, alle genodigde gasten met talent mogen meedoen. Misschien wat matten, boxen en vuurtje stoken. Om de run naar de buffetten in de hand te houden, organiseert de familie een originele bingo tussendoor. Wij wijzen u er alvast maar op dat de valse bingo’s genadeloos worden bestraft.

Om wat af te koelen is er ook een ijsbuffet, daarna zal het feest pas echt losbarsten; PLAYBACK JE GEK….. Deze fuif laat de hechte familieband zien van een soort van Aso familie uit Den Haag. Wij laten het met een gerust hart over aan onze gasten. Deze Haagse familie verwacht wel gasten welke tegen een stootje kunnen. Oh, Oh Den Haag!!!! Eind goed, al goed!!!! Kleding advies: De New Kids Look is zeker een aanrader. Parkeren: Opel Manta’s op de VIP plaatsen toegestaan.

Sfeerimpressie

Video Sjaakies Vette Familie Fuif

Reserveren

Het entertainmentteam van Sjaakies vette familie fuif is te reserveren voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest, festival of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland

Op een themafeest kunt u gedurende 4 of 4,5 aansluitende uren genieten van dit professionele ongeorganiseerde georganiseerde stelletje ongeregeld.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken). Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in het thema van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg. Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers. Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal familieleden (acteurs) van Sjaakie welke worden uitgenodigd en uw budget.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties. Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze. Prijs besloten themafeest op vaste locaties: op aanvraag. De prijs voor dit themafeest hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid. Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Ervaringen van Sjaakies vette familiefuif

Recensies

 • Wij waren zeer tevreden over het feest van afgelopen zaterdag. De entertainment was leuk, het eten was lekker, de zanger had een goede stem. Onze collega’s hebben erg genoten en er was bijna niemand die niet op de dansvloer heeft gestaan. Vreselijk gelachen ook! Alleen heb ik een kleine tip; ik zou de tafelopstelling anders doen. Lange tafels vind ik vaak ongezellig en men zoekt elkaar toch wel op. Maar goed dat zien jullie misschien weer anders…… Verder was het een van de leukste feesten die we in de afgelopen 15 jaar hebben gehad! Dus……..misschien tot ziens!
  Renes bedrijfsdiensten
 • Dit feest had wel wat, het is niet zo'n standaard feest. Het is leuk in elkaar gezet. Pittig, maar wij houden er wel van. Alleen maar goede dingen gehoord van onze medewerkers. Het Halal eten was ook prima, dit werd nog speciaal door de jongens verteld. Wie weet volgend jaar weer een feest van Party Planners.
  Pv feest Albert Heijn Culemborg
 • We hebben een ontzettend leuke avond gehad. Het eten en drinken in 't Maoske was perfect en het entertainment was super goed gedaan. Voor ons was deze avond zeker een reden om nog een keer bij jullie langs te komen.    
  Wetac bv
 • Jeffrey
  In 1woord geweldig! Het was echt geslaagd. Dank voor de leuke avond!!!
  Jeffrey
  PV feest Vandervalk + degroot Goirle
 • Meerdere vestigingen
  Fantastische avond gehad, leuke karaoke en goede muziekkeuze. Locatie Paxx in Ede in Ede ligt voor ons heel centraal, dus goed geregeld. We weten Party Planners te vinden voor een volgende keer.
  Meerdere vestigingen
  Lidll
 • Mevrouw Boon
  Het was een gezellig feestje en volgens mij heeft (bijna) iedereen het naar zijn zin gehad. Het team 'Sjaakies vette familie fuif' weet de aandacht van de mensen te houden en dat is prettig. De hoefslag in Barneveld is ons ook goed bevallen.
  Mevrouw Boon
  PV Strukton Rail
 • PV
  Langs deze weg wil ik jullie complimenteren met de gezellige avond die jullie voor Van Caem Transporten hebben verzorgd. We hebben erg om jullie moeten lachen. We zullen jullie zeker aanraden bij andere bedrijven die een leuke feestavond willen organiseren.
  PV
  van CAEM Transporten
 • Wij als brandweer Moerdijk vonden dit themafeest een hele geslaagde avond.
  Brandweer Moerdijk
 • Arianne
  We hebben een zeer geslaagde avond gehad in 't Moaske in de Moer. Zang en entertainment was echt super!!! Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor wie een leuke avond wil hebben Nogmaals dank aan al het personeel
  Arianne
  Central Heating BV
 • PV
  Het was zeker een heel geslaagd personeelsfeest in Dongen! We hebben erg gelachen om sjaakie en henkie!!
  PV
  Albert Heijn
 • Danny
  Voor ons en onze collega’s was het themafeest Sjaakies vette familiefuif een zeer geslaagde avond in Venray. We zijn geen dansers en toch was iedereen erg enthousiast over het entertainment. Bedankt voor de fijne samenwerking en misschien tot een volgend feestje
  Danny
  Willems Transport Rijkevoort
 • Rinie
  Het was een super feest, het begon al bij de ontvangst. Wat hebben wij gelachen met de zwerver buiten, niet normaal zoals hij bezig was. Jammer dat bij ons de opkomst wat minder was. De act met het luchtgitaar spelen door Robbie op z'n hoge laarzen was ook helemaal af. En Henkie is een superpeer, het lukte hem goed met zang en als DJ om de mensen te blijven boeien. Kortom: iedereen had het erg naar z'n zin tijdens ons PV feest in het wapen van Lienden afgelopen zaterdag.
  Rinie
  Mol Cargo, Tiel
 • Pascal
  Ons eigen personeelsfeest op onze locatie Bruiz in Maasbree was echt supergaaf. Sjaakies vette familiefuif was precies wat we zochten. Onze medewerkers zijn erg enthousiast over de manier van spelen en de kwaliteit van zang. Het draaiboek afgestemd op onze keuken was prettig, alles liep op deze manier op rolletjes. Jullie horen binnenkort meer van ons, de kijkers gaan ook boeken. We zijn nog bezig met een geschikte datum.
  Pascal
  PV feest Niëns Horeca
 • PV
  Ik heb alleen maar positieve reacties gehad op het feest. Entertainment van Sjaakies vette familiefuif was goed verzorgd doordat er de nodige afwisseling was. Er zijn erbij die het adres van entertainster Annie wilden hebben!!!! Verder was er genoeg te eten en drinken, en de zaal was prima ingericht voor het gezelschap van 80 personen. We kunnen dus terugkijken op een leuke avond.
  PV
  Modiform
 • Wij hebben een heel leuke avond gehad, moesten even wennen aan het Haagse accent, maar dat ging vrij snel… Entertainment was prima, eten en drinken meer dan prima zelfs! Het enige wat minder was, was het geluidsniveau. Muziek was voor ons op het einde soms iets te hard. Verder geen op/aanmerkingen, nogmaals, wij hebben een leuke avond gehad! Met vriendelijke groet, Van Capelleveen Installatietechniek B.V.
  Van Capelleveen Installatietechniek B.V.
 • Koos
  Zoals we van jullie gewend zijn, was het entertainment tijdens ons PVfeest weer grandioos. Sjaakies vette familiefuif is fantastisch, het vermaak is de hele avond goed. Zang en animatie was top, wel scherp qua humor, maar daar houden we van.
  Koos
  Transportbedrijf Koolwijk Polsbroek
 • PV
    Allereerst bedankt voor een super geslaagd feestje afgelopen maandag. Heb om mij heen even om reacties gevraagd en alleen maar complimenten.
  PV
  Uitzendbureau Albron