Kolderiek kloosterfeest met komische Sisteract.

STAMPEI IN DE ABDIJ


Hét kloosterfeest is het themafeest voor brasnarren, vreetbuiken, zuiplappen en andere genieters.

Onze nonnen ontvangen u met uw zotten op een zeer christelijke wijze voor een volledig verzorgde stampei in hun kloosterzaal.

Eenmaal gezeten aan dissen met uitzicht op hun kruizen, na het ontvangen van de zegen, gaat u met uw zotten tijdens het kloosterfeest kennismaken met het eens zo vreedzaam kloosterleven.

All inclusive besloten dinnershow:

vanaf 40 personen; onbeperkt buffetten, consumpties en professioneel entertainment.

Entertainmentpakket:

themafeest in te huren op iedere gewenste locatie in Nederland.

Themafeest

4 uren live muziek en professioneel entertainment

Bruisende Feestavond

De prijs van dit themafeest hangt af van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Entertainers

Extra acteurs zijn in overleg bij te boeken
Party Planners Themafeest / Dinnershow

STAMPEI IN DE ABDIJ

Themafeest | Dinnershow Stampei in de abdij

Bij aankomst op het kloosterfeest hoort u op de achtergrond kerkelijke klanken, u kunt ontspannen genieten van uw drankje. Volgens moeder overste staan Schoonheid en reinheid hoog in het vaandel, u als gast wordt ontdaan van alle vormen van onreinheid, laat u verassen. Maar…….. onze nonnen vergalopperen zich tijdens het themafeest telkens weer aan de wereldse muziek. door onreine teksten te zingen weten ze u met uw zotten te vermaken als geen ander (van Hollandse smartlap tot Gospel tot een heuse sisters-act). Uw zwakke momenten kunnen worden vastgelegd op de gevoelige plaat. Hun zwaktes zijn niet te weerstaan, De nonnen zullen u verbazen met hun live gezongen showblokken met opzwepende bewegingen op de dansvloer wat uiteindelijk op sensuele wijze zal ontaarden in swingen op de disco classics en hedendaagse muziek.

(Zo, de kogel is door de kerk)

Wij verzorgen voor u:

 • Moeder Overste en de 2 zusters met ludiek gastenontvangst
 • Openingsact met gegevens aangeleverd door de opdrachtgever
 • Keigoede zangblokken (Holland, smartlap, polonaise, disco)  door de zusters
 • Disco met DJ pater Petrus priester Antonius (hedendaagse muziek) en lichtshow en geluid tot 250 pers.
 • Showblokken: Foto-act, gospel-act, surprise-act, waarbij men ontdaan wordt wilde haargroei met niet alledaagse hulpmiddelen, wervelende ontknoping.
 • In te zetten als spetterende feestavond of Dinnershow

Sfeer impressie

Video

Reserveren

Het kloosterfeest ‘Stampei in de Abdij’ is de ganze week in te huren tijdens uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, seniorenfeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Op een themafeest kunt u gedurende 4 of 4,5 aansluitende uren het kloosterleven op een ongebruikelijke manier leren kennen.

Entertainmentpakket inhuren

Onze entertainmentpakketten zijn in te huren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, festival, kazerne, bedrijfshal, zorgcentrum, tent of b.v. uw sportkantine.

Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken). Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in het thema van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg. Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers.

Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal nonnen (acteurs) van de abdij welke worden uitgenodigd en uw budget.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 30 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties. Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze. Prijs besloten themafeest op vaste locaties: op aanvraag. De prijs voor dit themafeest hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid. Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Ervaringen van Themafeest Stampei in de Abdij

Recensies

 • Team the Riddle
  het open feest was zeer geslaagd  voor herhaling vatbaar bedankt voor de gezellige avond
  Team the Riddle
  Tractorpulling
 • PV filialen Lopik, De Meern, Harmelen
  Wij hebben net de evaluatie achter de rug. We hebben heel veel positieve reacties gekregen van iedereen. Het entertainment was hilarisch en precies genoeg. Het was niet te veel en niet te weinig.   We willen de medewerkers graag nog bedanken voor hun flexibiliteit.   Nogmaals, het was een geslaagde avond en wellicht tot ziens!
  PV filialen Lopik, De Meern, Harmelen
  Plus supermarkten
 • Rene en Corrie Vos
  We hebben het themafeest Stampei in de Abdij als heel leuk ervaren. Ook onze gasten vonden het erg leuk. Het entertainment was erg leuk, is voor iedereen geschikt. Het eten was ook van goede kwaliteit. Van onze jongere gasten kregen we zelfs de complimenten dat ze niet lang op hun drankjes hoefde te wachten. Kortom het was voor ons een geslaagd feestje. Voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel voor de geslaagde avond tgv ons 25 jarig huwelijk  
  Rene en Corrie Vos
 • PV Ilse
  Wij hebben genoten op 8 september en wat een geweldig team. Iedereen vond het een heel leuk themafeest en er wordt nog genoeg over gepraat op het werk. Zelfs de jeugd vond het leuk, wisten niet wat ze moesten verwachten, maar wij hadden gezegd dat ze het over zich heen moesten laten komen. Uiteindelijk stonden de stoelen er voor niks. Niemand heeft meer bijna gezeten. De samenwerking met de locatie ging goed.  Bij twijfel kwamen ze het aan mij vragen en dat vond ik prima. Bedankt voor dit top feest en jullie houden wij zeker in gedachten bij het organiseren van het volgende grote feest over een paar jaar.
  PV Ilse
  Albert Heijn Buurmalsenplein
 • Personeelsvereniging
  Wat hebben jullie ons een fijne avond bezorgd. Je maak het ons voor volgend jaar een stuk makkelijker om een goed themafeest te vinden en te reserveren.
  Personeelsvereniging
  Van Amerongen Kamphuis
 • Theo en Marion, Sprang Capelle
  Wij hebben een geweldig feest beleefd t.g.v. onze verjaardagen en pensioen. De organisatie was prima. Over de uitvoering zijn wij zeer te spreken, onze complimenten. Het eten en drinken in 't Maoske was klasse. Wij en onze gasten hebben zeer genoten. Onze dank is groot en wij zullen jullie zeker aanbevelen. Groetjes Theo en Marion  
  Theo en Marion, Sprang Capelle
  feest tgv verjaardagen en pensioen
 • Familie Dijkstra
  HAllo wij hebben één top avond gehad erg gezellig voor herhaling vatbaar hartelijk bedankt namens mijn hele familie tot de volgende keer groetjes van de familie H Dijkstra
  Familie Dijkstra
 • PV feest
  Heel leuk geweest, alleen maar positieve reacties. In de bus van Breda naar De Moer waren we al helemaal in de stemming. Het leek wel schoolreisje Onze PV had het eens anders aangepakt, partners mochten mee en we hebben het helemaal uit handen gegeven. Het was het beste personeelsfeest ooit, de lat ligt nu hoog voor de volgende keer. Acts deden erg goed, eten was heerlijk. Zowel de jeugd, als de wat oudere medewerkers deden actief mee, wat een lol hebben we gehad. We hebben zelfs alle tafels aan de kant geschoven op het einde, er wilde gewoon niemand meer zitten. De zangeressen waren geweldig.
  PV feest
  Albert Heijn Breda
 • Trefpunt Party & Businessevents
  Het was echt top zaterdag, erg leuk! De artiesten van Stampei in de abdij waren top in hun rol, en mooie en leuke mensen om mee samen te werken!
  Trefpunt Party & Businessevents
 • Peter
  Iedereen, zowel onze medewerkers als de directie zijn super positief over de organisatie van ons PV feest in Nieuwkoop. De picollo en de andere typetjes waren erg goed, prima aanvulling voor de wachtende teams tijdens onze schietcompetitie. Ja, de avond was een geweldige prestatie, super gezellig en professioneel gedaan. Top zangeressen en spontane acts van Stampei in de abdij. Binnenkort komt er een groep van ons naar jullie open inschrijffeest in de Klaveet. Tot volgend jaar.
  Peter
  Gebroeders Bodegraven
 • Personeelsvereniging
  We hebben geweldig genoten. Bij ons werken veel mensen van een andere cultuur (veel moslims), ook zij vonden het feest geweldig en het eten lekker. De DJ, welke tussen de live-acts door draaide, schakelde perfect over naar het repertoire wat wij ook graag horen. Toen we binnen kwamen, dachten we dat we verkeerd zaten, maar dit was achteraf ook de bedoeling, echt komisch. Er wordt nog steeds over nagepraat, bij ons volgende feest weten we jullie weer te vinden.</p>.
  Personeelsvereniging
  Albert Heijn Tilburg
 • PV, mevrouw van Duuren
  Het was een super gaaf feest . Ze waren geweldig. Nu zo naar werk. kijken wat iedereen ervan vond. Bedankt voor de goede zorgen. 👍tot volgend jaar
  PV, mevrouw van Duuren
  Zorgcentrum Roomburg, Leiden
 • Dartclub de gifpijltjes
  Het was een top avond. Jullie hebben het allemaal heel goed gedaan onze complimenten. Het is voor herhalingvatbaar. Erg leuke en gezellige avond gehad.    
  Dartclub de gifpijltjes
 • Personeelsvereniging
  Ontzettend bedankt voor de foto’s en het filmpje, heel erg leuk. Tot nu toe alleen maar positieve berichten gehoord, dus complimenten. Nogmaals dank voor de fijne avond in Gasterij de Klaveet en wie weet tot ziens namens PV Vink Barneveld
  Personeelsvereniging
  Vink Barneveld
 • Directie
  We hebben een super geslaagde avond gehad, veel positieve reacties van onze franchisers. Wijzelf hebben het ook enorm naar ons zin gehad. De organisatie was voor het vierde jaar op rij weer helemaal in orde.
  Directie
  FietsNed
 • Kim Tolboom
  Afgelopen zaterdag zijn wij met onze vrijwilligers bij Stampij in de Abdij in gasterij de Klaveet. We hebben een geweldige, gezellige avond achter de rug en zeer genoten. Het eten was heerlijk, de sfeer goed en het party team deed het geweldig. Veel dank, we hebben een prachtige avond gehad.
  Kim Tolboom
  Stichting Stadsboerderij "De Vosheuvel"
 • Ronald
  Nogmaals bedankt voor het invullen van het podium in de kerktent tijdens ons drie daags lustrumfestival van Jong Hoogland. Niks anders dan positieve verhalen en echt super leuk alles opgepakt door jullie entertainmentteams van Stampei in de abdij en Variété in de sleurhut van John en Gré.
  Ronald
  Organisatie JoHo festival
 • Carli
  Alleen maar positieve geluiden gehoord over het entertainment van Stampei in de abdij tijdens het PV feest van de Gemeente Peel & Maas, welke jullie in het Hoës van Bree verzorgd hebben. De Dinnershow met 4-gangen voor 250 gasten bij ons op de locatie is mede door het enthousiaste entertainmentteam, goede begeleiding en draaiboek heel soepel verlopen.
  Carli
  Niëns Horeca, Maasbree
 • Voorzitter PV Samos
  Als voorzitter van de personeelsvereniging Samos van IW4 wil ik je bedanken voor de organisatie van ons zeer geslaagde themafeest in de Klaveet. Ik heb van mijn collega’s alleen positieve berichten vernomen. Ik ga met mijn bestuur bekijken wat we volgend jaar willen doen en indien nodig gaan we weer een beroep op je doen.
  Voorzitter PV Samos
  IW4
 • PV
  We hebben een hele leuke avond gehad en iedereen had het naar zijn zin. De entertainment was zeer goed voor iedereen een verrassing hoe het afliep. Het drinken was ook goed zoals altijd, het eten was voldoende.
  PV
  Bakkerij van de Kletersteeg
 • Personeelsvereniging
  Het themafeest Stampei in de abdij is als erg leuk en zeer succesvol ervaren. De entertainment was super en het eten erg goed. Dank je wel!
  Personeelsvereniging
  Prorest Catering BV, Facilicom
 • personeelsvereniging
  Wij hebben het themafeest in de Klaveet als zeer fijn ervaren waarvoor onze dank. Het enige puntje dat wij hadden was dat het misschien niet zo handig van ons was om soep te bestellen. Daar komt nog bij dat de mokken erg heet waren dus ik had bewondering voor de bediening die toch elke keer de soep mokken vast moest pakken.  
  personeelsvereniging
  Strukton Rail Nederland bv
 • Anoniem
  Wat hebben wij (van de firma Willem Wille ) een leuke avond gehad... Stampij in de abdij, een super leuke thema avond, en enorm gelachen om die dames. Jammer dat het drinken in het begin slecht op gang kwam, dat zijn we daar niet gewend, maar het kwam goed. en de entertainment was TOPPIE
  Anoniem
  Willem Wille
 • Frans
  Iedereen was tevreden over ons personeelsfeest. Ik ben zelf op tijd gegaan. Alleen maar positieve berichten gehoord. Het entertainmentpakket en de horeca waren goed op elkaar afgestemd door Party Planners in de Lindenberg in Nijmegen. Vriendelijke groeten en de beste wensen voor het nieuwe jaar !!!
  Frans
  De Leurse Hof
 • Jos
  Ik wilde jullie nogmaals heel hartelijk danken voor het perfect georganiseerde fantastisch gezellige feest wat jullie hebben gedaan. Ik heb alleen maar positieve berichten ontvangen van mijn collega’s die het ontzettend naar hun zin hebben gehad. Wil je dit ook doorgeven aan de drie nonnen die ons heel erg leuk hebben vermaakt en nog prachtig kunnen zingen ook. Wij zullen in het vervolg zeker nog een feest bij jullie gaan boeken en ik zal je ook voordragen aan andere installateurs welke leuke feesten willen organiseren  
  Jos
  Kromwijk Elektro Woerden