Een aaneenschakeling van zang, dans, sketches, campingpret, geluk, scherpe humor en andere rariteiten.

VARIÉTÉ IN DE SLEURHUT VAN JOHN & GRÉ


Het is wederom tijd om weer eens ouderwets en ‘smakelijk’ te lachen, en wel met het eens beroemde, inmiddels uitgerangeerde zangduo, John en Gré; de ‘Talento’s’.

Tijdens dit themafeest heeft Gré het weer helemaal te pakken, er is geen houden meer aan, aldus John. Gré is onrustig en bruist weer van de energie, en ineens heeft ze het. Gré wil samen met haar man John eens een gezellig themafeest organiseren voor alle campinggasten.

All inclusive besloten dinnershow:

vanaf 40 personen; onbeperkt buffetten, consumpties en professioneel entertainment.

Entertainmentpakket:

themafeest te boeken op iedere gewenste locatie in Nederland.

Themafeest

Live muziek en professioneel entertainment

Bruisende Feestavond

19:30 – 00:00 u. De prijs voor deze thema avond hangt af van de grootte van uw gezelschap, de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid.

Entertainers

Extra acteurs zijn voor besloten themafeesten in overleg bij te boeken
Party Planners Themafeest / Dinnershow

Themafeest Variété in de sleurhut van John & Gré

Themafeest | Dinnershow

Uitbater Jan van de Brink met z’n meiden runnen deze dag alweer 25 jaar de kantine op camping Boslust en dat is best een feestje waard. U, als campinggast, bent deze avond uitgenodigd door John en Gré om de bloemetjes eens lekker buiten te zetten. Jan zorgt zelf dat de er genoeg bouillonpoeder en drank besteld is en dat de B.B.Q.’s en aardewerk borden klaar staan. U begrijpt het al, het meest lachwekkende duo des lands, gaat u vermaken met een aaneenschakeling van zang, dans, sketches, campingpret, geluk en andere rariteiten met zo nu en dan erg scherpe humor. Wat kunt u zoal tegenkomen: 3-gangen menu, incl. B.B.Q.-buffet, bekende meezingers: alle dertien dood, kampvuur, artiestenspektakel en ons enthousiaste recreatieteam. Bij het themafeest variété in de sleurhut van John & Gré geen dresscode, maar liever voor één keer geen teenslippers, legging of tandenborstel in de broekzak, campingsmoking toegestaan. Vanavond vinden we het ook niet zo gezellig als u gaat zitten klaverjassen, dat doen we morgen weer.

Sfeerimpressie

Video

Reserveren

Het entertainmentteam van John en Gré is te reserveren voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest, festival of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland.

Op het themafeest Variété in de sleurhut van John & Gré kunt u gedurende 4 of 4,5 aansluitende uren weer eens ouderwets en ‘smakelijk’ te lachen, en wel met het eens beroemde, inmiddels uitgerangeerde zangduo, John en Gré; de ‘Talento’s’.

Entertainmentpakket

Onze entertainmentpakketten zijn te reserveren op de locatie van uw keuze. Op uw gewenste partycentrum, feestlocatie, kazerne, bedrijfshal, tent of b.v. uw sportkantine. Bij een entertainmentpakket verzorgt Party Planners alleen het entertainment (dus exclusief locatie en eten & drinken). Party Planners maakt hiervoor een voorstel op maat in het thema van uw keuze. Wij verzorgen dan uw totale entertainmentpakket; decor, geluid, spelelement en professioneel entertainment, typetjes met originele acts, presentatie en zang. Voor ons is niets gek genoeg. Party Planners verzorgd in overleg met de zaalhouder, cateraar en andere betrokken partijen nauwkeurige draaiboeken voor alle betrokken medewerkers. Prijs entertainmentpakket op uw gekozen locatie: op aanvraag, dit is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en locatie, het aantal campingleden (acteurs) van John en Gré welke worden uitgenodigd en uw budget.

Besloten themafeest

Besloten all-inclusive  feesten, themafeesten, dinnershows, quizprogramma’s, spelshows of sfeerdiners, alleen voor uw eigen gezelschap, zijn te reserveren voor gezelschappen van 40 – 2000 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of familiefeest. Wij verzorgen uw complete avond; het entertainment, de locatie met onbeperkt buffetten en consumpties. Gezellige feestavond, aangekleed diner of walking dinner op praatniveau of themafeesten met een hoog meezinggehalte in door ons geadviseerde waanzinnige feestlocaties of op de feestlocatie van uw keuze. Prijs besloten themafeest op vaste locaties: op aanvraag. De prijs voor dit themafeest hangt af van de grootte van uw gezelschap en de bezetting acteurs, benodigd licht en geluid. Informatie en reservering: 0342 – 450503 of click op dit invulveld.

Ervaringen van Themafeest Variété in de sleurhut van John & Gré

Recensies

 • Harry
  Het ging goed in de Club in Nijkerk met John en Gré Talento tijdens ons 12,5 jarig huwelijk. We hebben gelachen en gedanst, vooral de Crazy bingo sloeg in als een bom. We kunnen tevreden terug kijken.
  Harry
  12,5 jarig huwelijk
 • Esther
  Ik heb alleen maar leuke reacties gehad op het themafeest Variété in de sleurhut van John en Gré in het Trefpunt in Maasland!! Het is super goed ontvangen en 1 collega wilde zelfs jullie info voor een eventueel eigen feestjeJ
  Esther
  Don Opleidingen, Naaldwijk
 • Angelique
  Wij zijn erg gelukkig met hoe de avond is verlopen. Allereerst een leuke kennismaking met Gré. Daarna de rest. Een wat rommelige start, omdat onze mensen veel te vroeg waren. Gelukkig is dat snel goed gemaakt. Fantastisch hoe jullie de mensen hebben ontvangen en "uitgehoord" waardoor iedereen zich zeer persoonlijk ontvangen en  betrokken voelde. De kerstshow van John en Gré was prima, de zang verrassend van beide en zoals ik al aangegeven heb ook de avond zelf DIKKE complimenten voor het perfecte geluid in de "huiskamer "ruimte. We zijn dankbaar dat jullie de mensen aan het lachen hebben gekregen en zelfs even uit hun stoel. Al met al.......LIEVE MENSEN EN ECHTE VAKMENSEN! Hartelijk dank en wie weet tot een volgende...
  Angelique
  C-TECH Robotics Hoogerheide
 • Lisa
  Het entertainmentpakket Kerstdiner met John en Gré was helemaal top! Iedereen was blij en vond het fantastisch. Precies wat we nodig hadden dit!!  Onze complimenten voor de show 🙂 
  Lisa
  PV Albert Heijn Breda
 • PV
  Ons PV feest van de Jumbo was fantastisch, helemaal super. We hebben allemaal genoten van de sleurhut van John en Gré. Lekker gegeten, gelachen en vanaf het begin supergezellig. De Bingo was top en de rookpauzes goed geregeld. De zaal was helemaal Jumbo en zelfs de kleding van Gré. Onze directeur vond het fantastisch. Hij kreeg ruim de gelegenheid om de jubilarissen in het zonnetje te zetten. Via facebook werd aan de thuiszitters al gemeld dat zij veel gemist hadden door niet mee te gaan.
  PV
  Jumbo Veenendaal
 • Leonie
  Wij hebben op 29 oktober enorm genoten van Variété in de sleurhut van John en Gré. De bediening, het eten en bovenal het entertainment was helemaal top. John en Gré maken er samen één groot feest van. Bedankt en wie weet tot een volgende keer.
  Leonie
  Timmer-Aalten BV belastingadvieskantoor
 • Arie Koot
  We glimlachen nog van oor tot oor. Wat een geweldig goede sfeer, we hebben grandioze reacties gehad. Ons 25 jarig huwelijk zullen we niet snel vergeten. De adremme humor en het repertoire van John en Gré past echt bij ons. Ook de entertainer Manuel is een vakman, hij kreeg de mensen op de hand. Dat New Timeless ook nog kwam was helemaal een verassing voor iedereen. Er komen wel nieuwe boekingen uit voort. De samenwerking met boerderij Mereveld in Utrecht en Party Planners liep ook soepeltjes. We spreken elkaar snel weer, groetjes Arie
  Arie Koot
  Utrecht
 • Harry
  Variété in de sleurhut van John en Gré was een zeer geslaagde avond en iedereen heeft er erg van genoten. De bediening was erg goed en ook John en Gre waren heel leuk, het eten was prima, kortom we hebben allemaal een leuke avond gehad. Bedankt namens het personeel van Van Asch
  Harry
  Van Asch Infrastructuur
 • Karin uit Maartensdijk
  Wat hebben wij genoten zaterdag van het entertainment, zang, eten en genoeg drank. Super avond. Bediening super snel. Goede prijs voor deze avond. Het thema vonden we geweldig. Wat een humor. Heerlijk. We raden dit zeker bij anderen aan die een gezellige avond willen hebben. Eten was heerlijk. Zelfs de volgende dag hebben we met zijn nog nagenoten van de filmpjes, foto's . en alle reacties op de hele gezellige avond. Bedankt voor de super gezellige avond, en we komen zeker terug met zijn allen. Jullie horen het al, wij vonden het super.
  Karin uit Maartensdijk
  Familiefeest
 • Het was harstikke gezellig tijdens variete in de sleurhut van John en Gre. We hebben allemaal genoten en het personeel vond het heel leuk. Alles was goed verzorgd! 1 van onze medewerkers heeft een flyer meegenomen voor eventueel een vrijgezellenfeest, dus wie weet komt hiervan nog een reservering. Bedankt namens directie en mederwerkers.
  Slagerij Den Dolder
 • Ronald
  Nogmaals bedankt voor het invullen van het podium in de kerktent tijdens ons drie daags lustrumfestival van Jong Hoogland. Niks anders dan positieve verhalen en echt super leuk alles opgepakt door jullie entertainmentteams van Stampei in de abdij en Variété in de sleurhut van John en Gré.
  Ronald
  Organisatie JoHo festival